Uwazam ze wielu przyda się większy wachlarz mozliwosci nastawow pojemności niz rezystancja której 90% pewnie nie uzyje

Uwazam ze wielu przyda się większy wachlarz mozliwosci nastawow pojemności niz rezystancja której 90% pewnie nie uzyje
OK, nie zwróciłem uwagi, to zmienia postać rzeczy nieco
OK.
Masz racje oczywiscieBlackDevil pisze: ↑31 gru 2018, 07:58@wydra przestań gonić króliczka bo ludzie w końcu zaczną myśleć że to pre jest niedopracowane , (a przecież to dobry projekt) weź się zastanów co będzie następnym krokiem wymiana opampów bo mikro dynamika komuś nie pasuje wymiana kondów bo filtracja za słaba to jest błędne koło w tych pieniądzach zadowolisz określoną grupę ludzi (nawet sporą) .Zawsze znajdzie się ktoś dla kogo nastawy 123,34p i 49,876k będą nastawami najlepszymia inny powie nie dla tej wkładki 123,37 i 49,987 co za bzdura jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził
.
itd...BlackDevil pisze: ↑31 gru 2018, 07:58@wydra przestań gonić króliczka bo ludzie w końcu zaczną myśleć że to pre jest niedopracowane , (a przecież to dobry projekt)
Ja nie chce zmienic projektu tylko wartosc rezystora lub zamiast niego dac kondensator. Dla mnie to jest tak jakbym nie kupowal nowego telewizora bo za rok moze wyjsc nowy lepszy, to chyba dobrze ze projekt sie rozwija a nie ze spoczalem na laurach. A jak ktos chce kupic to widzi co ma urzadzenie jak dziala i skoro mu pasuje to znaczy ze tego chce i musi sie z tym liczyc ze moze byc jakas poprawka za jakis czas, zeby cos bylo lepsze.darkman pisze: ↑31 gru 2018, 11:36itd...BlackDevil pisze: ↑31 gru 2018, 07:58@wydra przestań gonić króliczka bo ludzie w końcu zaczną myśleć że to pre jest niedopracowane , (a przecież to dobry projekt)![]()
Całkowicie się zgadzam z takim wnioskiem. "Lepsze" częstokroć jest wrogiem dobrego.
Przyznam, że kolejna ilość kombinacji, trochę mnie rozczarowuje. Na razie bez konkretnej przyczyny, ot intuicyjnie jakoś, choć rezygnacja z 10k wydaje mi się uzasadniona.