coś pięknego...
ale co jeszcze jest dobrego i w ludzkiej cenie

p.s. pokazałem dzisiaj żonie - kochanie taki sprzęt do kolekcji bym jeszcze chciał, a ona na to "po co Ci taki rumpel..."

Niski model, który dodatkowo, przynajmniej mnie, totalnie nie podchodzi designem :3Mr Smile pisze:a co o tym myślicie
http://allegro.pl/teac-2300-sd-piekny-k ... 53790.html
raczej marzeniemWojtek pisze:Bo nie wiem czy ktoś coś szuka, chce coś kupić, o coś się pyta czy może po prostu chciał podzielić się zdjęciem...
ano właśnie ten wątek zawiera wszystkie te senseWojtek pisze:A ja na początek zadam takie pytanie: jaki jest sens tego wątku?
Bo nie wiem czy ktoś coś szuka, chce coś kupić, o coś się pyta czy może po prostu chciał podzielić się zdjęciem...
Wychodziła, ale były to dość rzadkie przypadki.Reymont pisze:Czy na te monstra wychodzila muzyka w oficjalnej dystrybucji?
Ładny mebel to na pewno będzieWojtek pisze:Skoro tak to kolejne pytanie: po co szpulowiec?
Jeśli ma to być tylko ładny mebel to lepiej jednak by ktoś inny miał ze sprzętu użytek.
W sensie że masz szpule i/lub zamierzasz coś (co?) nagrywać na... coś (kolejne szpule)?Mr Smile pisze:ale w moim przypadku to zawsze ma też funkcję użytkową