Prawda, pojechałem do rodzinki na święta i nie po to tu przyjechałem by ślęczeć przed komputerem tyle co zwykle.
Doprawdy nie spotkałem się dotąd z wkładkami marki Expert.
Tam teraz jest zamontowana igła od AT-12 ;p Wygląda jak zamiennik AT-12XELuc_b pisze:W takim razie powinny pasować ATN-12.
Po czym poznajesz?Sindsoron pisze: Tam teraz jest zamontowana igła od AT-12 ;p Wygląda jak zamiennik AT-12XE
Po identycznym wyglądzie, tylko AT-12XE tak wyglądałaWojtek pisze:Po czym poznajesz?
Mniej więcej na poziomie współcześnie produkowanej AT-95. Chyba że się skusisz na igłę ze szlifem Shibaty to wtedy będzie już naprawdę dobrzeLuc_b pisze:Jakiej "klasy" są igły ATN-12?
(Jedyne odniesienie, jakie mogę brać pod uwagę, to oryginalne igły z leciwego Bernarda)
Jak wspominałem, dopiero rozważam zakup tego gramofonu. Chciałem z wyprzedzeniem sprawdzić dostępność igieł do tej wkładki. Bazując na Waszym doświadczeniu widzę, ze nie będzie problemu. Po zakupie na 100% odkręcę wkładkę i sprawdzę, co jest na niej napisaneWojtek pisze:Dla zupełnej pewności, zdejmij wkładkę z headshella. Na "dachu" powinno być coś napisane
To raczej nie jest odpowiedni temat na takie pytanie. Zresztą, skoro o to pytasz to widzę, że nie czytałeś w ogóle wątku o MG-35V, zalinkowanego powyżej.Luc_b pisze:Macie jakieś opinie na temat jakości zamienników ATN-12e/xe oferowanych na wiadomym portalu aukcyjnym, przez wiadomy sklep?