QUADRIC - kolumny podłogowe
- bysy
Witam. Jestem posiadaczem kolumn podłogowych firmy QUADRIC model Q5II, chciałbym się dowiedzieć o nich czegoś więcej, niestety w internecie (popularna wyszukiwarka) nic nie mogę znaleźć na temat tej firmy - czy mam sugerować się stwierdzeniem, że "jak czegoś nie ma w internecie to to nie istnieje" ? Może macie jakieś informacje, coś słyszeliście, jakaś legenda może ?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Yyy... a ten Quadric to czasem nie subwoofer? Ile ta kolumna ma głośników w sobie?

Raczej jest to firma krzak, zgadza się. Sam znalazłem jedynie wzmiankę o twoim modelu na jakimś tajwańskim forum, także przynajmniej na dalekim wschodzie ktoś zna tą firmębysy pisze:niestety w internecie (popularna wyszukiwarka) nic nie mogę znaleźć na temat tej firmy - czy mam sugerować się stwierdzeniem, że "jak czegoś nie ma w internecie to to nie istnieje" ?

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- bysy
Re: QUADRIC - kolumny podłogowe
Kolumny mają po 3 głośniki i wyglądają dość porządnie w obudowie z klonu, grają jeszcze lepiej (jak dla mnie), na tylnej etykiecie "QUADRIC USA" - Fornex... chciałem po prostu dowiedzieć się czegoś więcej.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
OK, w takim razie dorwałem mylne źródło informacjibysy pisze:Kolumny mają po 3 głośniki

Rozumiem, jednakże prawda jest najprawdopodobniej taka jak napisałem. Z jakiegoś jednak powodu nie ma żadnego śladu co do tej firmy/marki. Możliwe że była to po prostu jakaś "szopa", której nie udało się wybić. Można sobie pospekulowaćbysy pisze:chciałem po prostu dowiedzieć się czegoś więcej.

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum