PS.
I żeby było jasne jak metal to tylko trash (z kilkoma wyjątkami)

No to łap te 7 kilo pod pachę i wracaj do sklepu, niech podłączą do innego sprzętu i włączą coś. Będziesz miał okazję się przekonać, czy to faktycznie problem z ustawieniami, a jeśli tak - od razu będzie można to skorygować. Tylko nie z fochem, a z uśmiechem na twarzy, możesz się zdziwić ile rzeczy da się załatwić w taki sposób
Dobrze by było
No raczej. Mamy się powtarzać?
Nie kupuj oczamiblackromek pisze: ↑16 paź 2018, 21:24dzisiaj przy okazji zakupu kabla cyfrowego obejrzałem fajny pre gold note pH - 10
Jak powiem kolejny raz, że tak, to uwierzysz czy jeszcze trzeba będzie przekonywać przez 3 strony?
Ja bym zmienił. Inni twierdzą że jest OK. Pewnie może sobie zostać
Zajrzyj do działu zakupowego gramofonów to odkryjesz że istnieje sporo modeli do wyboru.
Czemu na końcu? Może lepiej na początku?
Skoro i tak planujesz wymieniać całe klocki to nie wiem czy zabawa w kablologię stosowaną ma sens w tej chwili.
Przede wszystkim, pytanie które powtarzam od początku: co chcesz osiągnąć przez te zmiany?blackromek pisze: ↑16 paź 2018, 21:24przepraszam za chaotyczny styl ale naprawdę chciałbym to ogarnąć
Lekturka dla Ciebie: viewtopic.php?f=12&t=1032blackromek pisze: ↑16 paź 2018, 21:24ostatnie pytanie dotyczy szablonów abym mógł choć sprawdzić poprawność ustawienia wkładki skąd i co dokładnie sobie ściągnąć
Akurat PH-10 podobno również dobrze brzmi i trafia w pewne gusta (gdyby przy tej cenie nie trafiał, należałoby się zastanowić nad modelem biznesowym firmy...) - co oczywiście nie zmienia faktu, że samo oglądanie niewiele wnosiWojtek pisze: ↑17 paź 2018, 10:14Nie kupuj oczamiblackromek pisze: ↑16 paź 2018, 21:24dzisiaj przy okazji zakupu kabla cyfrowego obejrzałem fajny pre gold note pH - 10