Uwaga, do 30.09 w Biedronce promocja 3 za 2. Kupujesz 3 płyty płacisz za dwie. Kupiłem 9 zapłaciłem 240 zł. Raczej trzeba się śpieszyć...
Kurde, jak żyć? Kolejne 6 sztuk w koszyku... To jest normalnie nałóg...
tak się tworzy kolekcje . Ja nie mogę nigdzie znaleźć tego Eltona więc kupiłem na Allegro Niestety używkę, podobno stan bardzo dobry, do tego dorzuciłem sobie jeszcze Joe Cockera, Wiec za płyty wyszło tyle co za płytę z biedry a przesyłka to tak jakbym jeździł i szukał
Ja akurat jestem służbowo w Koszalinie i jest tu tych winyli pełno. Oczywiście pewnych tytułów brak ale sądzę, że zaraz będą sprzedawane po 20-25 zł...
A np. w wawie mocno wymiecione.
Nie pierwszy i nie ostatni ale ten rzut zawiera chyba wszystko, co było do tej pory w sprzedaży. Coś będą musieli z tym zrobić, a zostanie im sporo tego towaru. Potencjał klientów biedronkowych raczej wyczerpany
Jakby ktoś jeszcze szukał w Warszawie, to z rzadziej występujących płyt Metallica Master of Puppets, Velvet Underground, Gunsi Apetite for Destruction, Supertramp Breakfast (picture disc), Massive Attack Protection, Dire Straits (Love over gold, Dire Straits) są w Biedronce na Ursusie na ul. Wojciechowskiego 41.
Jakby ktoś jeszcze szukał w Warszawie, to z rzadziej występujących płyt Metallica Master of Puppets, Velvet Underground, Gunsi Apetite for Destruction, Supertramp Breakfast (picture disc), Massive Attack Protection, Dire Straits (Love over gold, Dire Straits) są w Biedronce na Ursusie na ul. Wojciechowskiego 41.
Poranny update okolic (tytuły mega rzadkie w Warszawie)
Piastów
Portishead dummy
Pruszków Komorowska
Cream Disraeli gears