Ktoś kupował Norah Jones - Come Away With Me ?
Na ostatnim utworze ze strony A - Turn Me On bardzo nie wyraźny dzwięk. Głos jak by charczący to samo z instrumentami - ktoś jeszcze takie coś zauwazył ?
Ziemniaki w Biedro są w siateczkach to by się odcisnęła. Łatwo wówczas poznać, bo igła chodzi w kratkę. To nie to.
Musi, że skrzynka z margaryną spadła. Tłusta okładka?
Przy okazji zaglądam do różnych biedronek, gdy staną na mojej drodze, ale nigdzie do tej pory nie natknąłem się na poniższe albumy:
CREAM DISRAELI GEARS LP
FRANK ZAPPA HOT RATS LP.
R.E.M. OUT OF TIME LP
VELVET UNDERGROUND THE VELVET UNDERGROUND LP
Czy ktoś je może faktycznie gdzieś spotkał czy to tylko podpucha na zastawieniu 100 tytułów?
Tylko R.E.M. w żadnej z 20tu kilku nie widziałem. Niestety z racji ilości jakie odwiedziłem i nie prowadzenia notatek nie jestem w stanie pomóc co i gdzie było...
Problem jest globalny. Moim zdaniem coś nie pykło z masteringiem lub tłoczeniem.
To tyle dobrze, bo myślałem ze coś z moim wydaniem jest nie tak.
Na dłuższa metę nie da się tego słuchać, a przy głośniejszym graniu jest źle już od pierwszego utworu :/
a szkoda taka piękna płyta
Na dłuższa metę nie da się tego słuchać, a przy głośniejszym graniu jest źle już od pierwszego utworu :/
a szkoda taka piękna płyta
wiem że jest problem z ostatnim utworem- z resztą? nie wyczułem- próbowałeś umyć płytę? One są strasznie zasyfione zwykle - nawet świeżo po wyjęciu z koperty. Że o naelektryzowaniu już nie wspomnę. Spróbuj ją umyć- może pomóc w pozostałych utworach. Z tym jednym raczej będzie problem.
Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C