Niedługo pewnie zajdzie zmiana.
Popieram, jakieś takie ciemno granatowe, albo szare, ewentualnie czarne by się przydało.Micke pisze:Zachwala się pojawienie się logo... Tylko teraz nie ma bata trzeba szate graficzna zmienic bo do loga nie pasuje
Skoro tak lubisz prostotę i minimalizm to zaproponuj coś lepszego, w Twoim stylu.kaczy pisze:Masakra. Zgwałciłeś moje poczucie estetyki
Jak coś to mogę rzucić kasą za to "wspólne dobro".Kusma pisze:no nie wiem moze jak bede mial urlop
Ja to wiem, dlatego tak za mocno się tym nie chwalę.Micke pisze:Tylko teraz nie ma bata trzeba szate graficzna zmienic bo do loga nie pasuje
Mogę zaprojektować cały styl dla phpBB (wraz z logo) na potrzeby forum, ALE... obecne "logo" wypada w takim przypadku bezdyskusyjnie. Jeśli tylko dogadamy szczegóły na PW, nie widzę problemu.Wojtek pisze:Skoro tak lubisz prostotę i minimalizm to zaproponuj coś lepszego, w Twoim stylu.kaczy pisze:Masakra. Zgwałciłeś moje poczucie estetyki
Istnieją programy przyjmujące na wejście CSS i przerabiające kolory w tym CSS-ie na monochromatyczne, np. to:Wojtek pisze:Postaram się w miarę szybko zamienić te niebieskie tony na szare/grafitowe, żeby się to lepiej komponowało.
Piszę MERYTORYCZNIE!Wojtek pisze:Dla ścisłości, kwestia logo to jedno, a cała oprawa graficzna/skin to druga, od której mamy też osobny wątek
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=7&t=876
Dzięki za wszystkie sugestie.
Tak też to zostało zrobione, z pełną świadomościąeenneell pisze:Po prostu wygląda to tak jak by ktoś "po pijaku" wkleił logo i wyszło jak wyszło,
Chyba zarówno ty czegoś nie rozumiesz i ja czegoś nie rozumiem tutaj (ja nie kumam "podkładania się"eenneell pisze:A poradę jak to naprawić (w prosty sposób) bierz na serio!
Po co się podkładać?