A ja myślałem że to inna ich płyta. Sprawdzać mi się już nie chciało. Dzięki za informację
W związku z powyższym zwalniam rezerwację i robię przelew.
Acoustic Solid Classic Wood Black + Rega 303 + Goldring 2100 --> Graham Slee Era Gold V + PSU 1 --> Primare CD32 + I32 --> Focal CHORUS 836VW, kilka drucików z Acoustic Zen i Tara Labs
Czesław Niemen - Terra Deflorata veriton EX-/VG+30zł
Stanisław Wenglorz - Niedokończona Rozmowa muza EX/VG+ 15zł
Krystyna Prońko - Subtelna Gra 15zł (jeśli to ten sam egzemplarz opisany jako "EX-")
Proszę o kontakt na PW.
Słucham winyli. Słucham kompaktów. Słucham kaset. Po prostu kocham MUZYKĘ.
Czesław Niemen - Terra Deflorata veriton EX-/VG+30zł
Stanisław Wenglorz - Niedokończona Rozmowa muza EX/VG+ 15zł
Krystyna Prońko - Subtelna Gra 15zł (jeśli to ten sam egzemplarz opisany jako "EX-")
Proszę o kontakt na PW.
Tak to jest ta sama, gdzieś mi sie stany płyt zgubiły ale już poprawiłem. Zaraz napisze na priv.
Pioneer PL 50L II + Hana EH + Husariaa v2 + Atoll IN 100SE + JBL TLX8
Kombi - Kombi 4 muza EX/EX- 20zł Krzak - Blues Rock Band pronit EX-/VG+ 10zł Halina Frąckowiak - Serca Gwiazd wifon EX-/EX- 20zł
Te natomiast mnie interesują, ale możesz coś więcej powiedzieć o tym jak brzmią? Stan wizualny nie ma tu dla mnie większego znaczenia, ale czy da się tego słuchać?
Kombi - Kombi 4 muza EX/EX- 20zł Krzak - Blues Rock Band pronit EX-/VG+ 10zł Halina Frąckowiak - Serca Gwiazd wifon EX-/EX- 20zł
Te natomiast mnie interesują, ale możesz coś więcej powiedzieć o tym jak brzmią? Stan wizualny nie ma tu dla mnie większego znaczenia, ale czy da się tego słuchać?