Oczywiście ... ale pomiędzy "mocnym sygnałem" a publicznym oskarżaniem kogokolwiek o oszustwo jest chyba spora rozbieżność ... prawda?

Albo ja czegoś nie rozumiem albo sam nie potrafię przekazać prostej rzeczy. Ostrzeżenie było skierowane wobec konkretnej osoby a nie zwróceniem uwagi na jakieś ogólne działanie. Jeśli człek zasłuży na piętnowanie to niech to będzie udowodnione oszustwo a nie jakiś potencjał tkwiący w domniemanym działaniu. Gość może jest oszustem ale zanim to się nie potwierdzi to daleki byłbym aby go publicznie chłostać. No chyba, że udowodnił to tylko forumowicz nie napisał tego w jasny sposób
Piotr z Podkowy pisze: ↑02 wrz 2018, 10:21Ponieważ obaj jesteśmy z Wawy to zaproponowałem spotkanie w sobotę.
Mój kolega nikogo nie wpuszcza do mieszkania ze powodu posiadania sporej kolekcji obrazów olejnych dużej wartości. Do niektórych osób nie można sobie ot tak wejść z ulicy
Takie same chwasty są i na allegro... Nie ma co dyskutować. Jak ktoś ma Cię wydymać to wydyma , liczy się czujność kupującego. Rozumiem obawy autora wpisu ale bez przesady. OLX daje większą swobodę sprzedającemu.