Myszor pisze: ↑21 sie 2018, 13:57
darkman pisze: ↑21 sie 2018, 11:38
Oraz niestety pozbawioną podstaw pretensjonalność w kształtowaniu wątku.
Poproszę o jakiś konkret bo nie za bardzo wiem o czym do mnie piszesz.
Okropnie mi się nie chce, ale dobra.
Uzurpujesz sobie prawo do kształtowania treści w założonym przez siebie wątku. Wątek znajduje się w ogólnej kategorii sprzętowej i takie prawo Tobie nie przysługuje, bowiem kategoria "kable" jest tak rozległa, że nawet tysiąca posrebrzanych prezerwatyw nie naciągniesz na jej długość. Jak napisałem wyżej poszczególne wątki techniczne żyją swoim życiem, bowiem specyfika audio jest taka, że wzw., głównym tematem wątku (zresztą nie wiadomo jaki on jest tak do końca), pojawiają się wątpliwości i pytania oraz kwestie o różnym zabarwieniu, które warto wyjasnić lub zaprezentować swój punkt widzenia.
Sam topic, brzmi tak:
Węże ogrodowe vs piorunochron czyli czy kable grają?
i w mojej opini:
1. Nie określa nawet w minimalnym stopniu o co w wątku chodzi.
2. Skoro tak został sformułowany, to wydaje się, iż sama satyryczność zacieru pozwala domyślać się, że i w treści wątku nieco luźniejszej i żartobliwej atmosfery nikomu nie będzie przeszkadzać. Zwłaszcza, że nurt podjętej tematyki 'srebrnej', prosi się o o spojrzenie choćby w minimalnym stopniu na wesoło, by nie powiedzieć pobłażliwie.
3. Osobiście nie widzę tutaj za bardzo obszarów pozatematycznych, ot polemika jakich wiele na forum.
4. Nie mam zielonego pojęcia z jakiego powodu poczułeś się urażony i zachowujesz się jak "nowy" na forum. będziesz teraz minie łapał za nie wiadomo co i oczekiwał odpowiedzi na "nie za bardzo wiem o czym do mnie piszesz"? Nie piszę do Ciebie tylko biorę udział w wątku. Twoja obecność tutaj poza samą zajawką tematyki, nie jest mi konieczna.
Na koniec zła wiadomość:
Nadal będę uczestniczył w tym wątku o debilnym tytule.
Jest też i dobra:
Bo tak!