Fota razem: Sprzęty pierwsza ręka - niemal całość u mnie od nowości. Ładne dość i zadbane. Na fotach refleksy "po szmacie" czyli tuningu allegrowym jeno.
Stan: każdemu coś dolega mniej lub więcej, zwykle jakiś drobiazg lub drobiazg+

Modele i ceny / bez problemu do nego/ - pozbywam się, więc jestem otwarty na propozycje itd..
dowożę na trasie Wa-wa -> Siewierz, Zawiercie ewentualnie i okazjonalnie Katowice.
Magnetofon kas. Pioneer CT-S250, instrukcja, całkowicie sprawny, super zadbany - @rezerwacja
CD Sharp DX-150, laser do wymiany, sprawny - 40.
Wzmak/ phono/ Pioneer A207R, sprawny po remoncie, kondensatory, płyta, przekaźniki nowe, niestety coś ma do poprawy z potencjometrem bo przerywa gdy nierozgrzany,
dokładam drugi taki sam jako dawcę, coś było z niego wyjęte już, razem oba samce: za 150.
CD Technics SL-PG490, laser do wymiany, ale jeszcze chodzi, choć niechętnie, 60.
Wzmak Sony F410R,(phono jest) sprawny, potencjometr głośności do poprawy ale sprawny,poza tym był w ciągłym użytkowaniu i robi, 180.
Tuner Diora AS502, sprawny, 40.
3 pary kolumn: Altusy 110, Magnaty jakieś tam/ postawkowe/, Tonsile lub coś tam. Do altusów mam: kompletne nowe zawieszenia sklejone te droższe, satynę siateczkową na osłony do samodzielnej wymiany (proste jak sex). Na życzenie dam foty kolumn tu i ówdzie.
Ceny:
Altusy: 250. razem z kompletem renowacyjnym,
Magnaty: 100. na forum są ich zdjęcia - zainteresowanym wyszuka, bo tak to mi się niechce,
Tonsile unitry czy coś , też foty są na forum tych moich, potem dorzucę, bo mam hihi.. no po 30 czyli 60 za komplet.
Proszsz pytać, marudzić, smęcić itd...proponować, odpowiem albo i nie

Coś tu pouzupełniam jeszcze. Na razie tyle naszykowałem.