Dla mnie te wszystkie pytania z tematu "ile Cię to kosztowało?" kiedy rozmawiamy o wkładce ze stałej oferty są wprost dziwaczne.
2juki wie jak wysyłać żeby celnicy się nie przyczepili.
To złe wrażenie odniosłeś, kombinować z giftami sobie można ale celnik i tak to ma w dupie i nie znacie dnia ani godziny... a wtedy musicie przedstawić mu co jest w paczce i ile kosztowało lub jak nie macie rachunku jaką to ma wartość, tłumaczenie że to gift srift na nic się nie zda Zamawiałem od Jukiego DL103R i mi akurat oclono przesyłkę
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
To złe wrażenie odniosłeś, kombinować z giftami sobie można ale celnik i tak to ma w dupie i nie znacie dnia ani godziny... a wtedy musicie przedstawić mu co jest w paczce i ile kosztowało lub jak nie macie rachunku jaką to ma wartość, tłumaczenie że to gift srift na nic się nie zda
W tej chwili to już nie ma najmniejszego znaczenia, zresztą i tak liczyłem się z ewentualnymi dodatkowymi kosztami, po uwzględnieniu których kwota wychodziła podobna jak w przypadku zakupu takiej wkładki w Niemczech.
Mnie wyłapują tak raz do roku, a paczek mam średnio 20/rok także nie jest źle, na deklarację i tak nie mam wpływu bo Polamer wystawia tam maks $40 i rachunków nie dołącza - zarabia sobie już na obsłudze AC w razie "W" i tak to się już kręci od kilku lat
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo