Hmm to należy do mojej kolekcji, przy okazji wrzucam linki do YT. Te dwa albumy Charlesa oraz Xaviera są już w drodze do mnie.
Ale jeżeli Tobie to przeszkadza to mogę więcej linków nie wrzucać, nie ma problemu.
PS
Nie dodałeś do swojego posta żadnej emotionki więc to pytanie chyba było bardzo poważne.
Kupowanie LP pakietami czasami przynosi wymierne korzyści , na razie takie coś wygrzebałem w dobrych jakościach , a nie przewaliłem nawet 50% pudła, znawcy tematu zauważyli już pewnie literki D
Załączniki
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
oznaczenie "discount" najprawdopodobniej sieci Kmart sprzedającej leżaki magazynowe współcześnie, plus jest tego taki że płyty są praktycznie nowe, połowę dyskografii GD tak nabyłem
Załączniki
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Box przyszedł profesjonalnie zapakowany.
Jakość robi mega wrazenie.
Kazda płyta osobno w grubej zaklejanej koszulce, jest i zamek w spodniach, half speed mastering.
Wyszło po 60 za płyte. Jak w Biedronce
Fajnie to wygląda. Może się pokuszę.
Chociaż mam już jeden box Stonsów. Nieco inaczej wygląda ale też half speed master.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Tymczasem nadejszedł rejmaster Apetajta.
Robi wrażenie. Obwoluta wydrukowana jest przecudnie. Gatefold, wkładeczki z tekstami, kupon mp3.
Całość filsko rozłożono na strony G,N i R.
Czwarta strona jest pusta, a właściwie to jest na niej hologram.
Przy oświetleniu logo Gunsów unosi się nad płytą.
Masteringu z oryginalnych taśm dokonał sam szifu Sterling Sound czyli Ted Jensen.
Edit: jeszcze dodam o dzwięku bo skończyłem odsłuch. Ten master „Appetite for destruction” zdecydowanie da się słuchać.
Wyciśnięto wszystkie soki z tych taśm. Wydanie biedronkowe oraz różową limitkę przykrywa kapeluszem.
W końcu usłyszałem ostre przestrzenne wejście riffu w sweet child o’mine. Wyraźnie słychać dogrywki na gitarze akustycznej.
Fajnie zbudowana scena 3d. Perkusja wyraźnie z tyłu, solówki Slasha na pierwszym planie. Dobrze rozłożone chórki.
Warto było poczekać.
Załączniki
Ostatnio zmieniony 03 lip 2018, 18:48 przez Myszor, łącznie zmieniany 1 raz.