Wojtek pisze: ↑05 cze 2018, 09:08
Jaka wkładka do kompletu? Niekoniecznie Rega, ale jak już kupować w pakiecie to poprzestań na Elys.
W Carbona bym się nie pakował.
No ja pocztakowo to sie mega zastanawialem nad Exactem ale chyba nawet po Twoim poscie zmienilem podejscie.
Z Carbona chyba nie moge zrezygnowac - jest po prostu w cenie za te 2k, moge spytac ale szczerze nie sadze, ze to bedzie oplacalne. Pewnie dostalbym za niego okolo 100zl, a tyle mniej wiecej kosztuje ta adio-technika (91 o ile sie nie myle) na ktorej on bazuje wiec w sumie jeden czort. Wyzsze wkladki np Elys moglbym dostac za 500zl (sklepowo okolo 720) i Carbon mi zostaje. Mialbym wtedy dwie wkladki.
Ale .. wydaje ze fajnie czasem sobie zrobic kiedys jakis upgrade. Wiec pomyslalem sobie, ze wezne tego Carbona, poslucham jakis czas, pewnie to i tak jakos zagra i bede sie na poczatku cieszyc, jak sie wkrece to do "mikołaja" list wyslac o jakąs wkladke 300-400zl jak bylo sugerowane lub jak przy Redze (ale nie koniecznie) to Elys'a.
No chyba, ze radzicie tego Elys'a wziac teraz i schowac do szafy chociaz nie powiem jeszcze Phono musze kupic i kable wiec kasa kasa

a na swieta to mikolaj cos juz wspominal, ze moglbym wladke dostac jak bede grzeczny
Btw: off top macie gdzies info o jakims RCA 2.5m (phono-wzmak) ? Tzn wydaje mi sie ze 2m mi wystarczy ale dla pewnosci i wygody 2.5 bym wybral, wszystkie w miare normalne w zjadliwych cenach typu Melodika jest 2m albo 3m (uprzedzając "umiem" lutowac i mam nożyczki ale chcialbym uniknąć

)