Lista nieuczciwych sprzedawców online
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
- Dragant
- Gramofon: Sony PS-X70
Re: Lista nieuczciwych sprzedawców online
Jakby tylko przestał mi je tym gwoździem podpisywac to już bede zadowolony 

Sony PS-X70, Nagaoka MP-110+JNP-200/Denon DL301 MKI, Nuda Mini, Rotel RA971, Canton Karat 300, Rotel RCD-930AX
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Darkman@, znalazłem u niego dwa inserty nie dołączone do płyty.
Nawet cymbał nie wie kto ma tę płytę i komu, oczywiście złośliwie nie dołączył tych bardzo atrakcyjnych insertów. Na pewno chciał za nie wyciągnąć dodatkową kasę, a płyty wysłał w starych brudnych kopertach, że niby oryginały. Typowy handlarz i krwiopijca!
Wyrwałem z gardła oszustowi, tak wyglądają: Pochodzą z płyty Chuck Mangione, tej mniee jwięcej /okładka 2LP:
An Evening Of Magic - Live At The Hollywood Bowl
https://www.discogs.com/Chuck-Mangione- ... se/8194367
nr kat: AMLM 66701
Kretyn oczywiście nie pamięta komu ją pogonił za na pewno maks kasę. Omijajcie tego handlarza szeroką elipsą. Uczciwego i poszkodowanego nabywcę proszę o zgłoszenie się - inserty do odbioru/dosłania.
Nawet cymbał nie wie kto ma tę płytę i komu, oczywiście złośliwie nie dołączył tych bardzo atrakcyjnych insertów. Na pewno chciał za nie wyciągnąć dodatkową kasę, a płyty wysłał w starych brudnych kopertach, że niby oryginały. Typowy handlarz i krwiopijca!
Wyrwałem z gardła oszustowi, tak wyglądają: Pochodzą z płyty Chuck Mangione, tej mniee jwięcej /okładka 2LP:
An Evening Of Magic - Live At The Hollywood Bowl
https://www.discogs.com/Chuck-Mangione- ... se/8194367
nr kat: AMLM 66701
Kretyn oczywiście nie pamięta komu ją pogonił za na pewno maks kasę. Omijajcie tego handlarza szeroką elipsą. Uczciwego i poszkodowanego nabywcę proszę o zgłoszenie się - inserty do odbioru/dosłania.
-
Witam przestrzegam przed zakupami u tego gościa z allegro nick Viper_333 nick discogs Robo_32 zadne ze zdjec ktore sa przedstawione nie ma sie do niczego z tym co dostajesz ....... zdjecia podrasowane programem podam tylko to co dostalem a to co mialo byc na aukcji

dostalem cos takiego

Szok w butach a to ze kolesie podbijaja mu cene to juz maly pikus po niesprzedanej w licytacji bo kolesie przefolgowali ... plyta za kilka dni ponownie na aukcjach sie pojawiala .

dostalem cos takiego

Szok w butach a to ze kolesie podbijaja mu cene to juz maly pikus po niesprzedanej w licytacji bo kolesie przefolgowali ... plyta za kilka dni ponownie na aukcjach sie pojawiala .
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Chciałeś żywą Danutę dostać ?
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- amrowek
hm może po botoksie była 

Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- amrowek
Panowie
jak to było, kto znajdzie 5 wspólnych cech
https://www.olx.pl/oferta/glosniki-isop ... 682ad19b5f
https://www.olx.pl/oferta/phonocord-406 ... 682ad19b5f
jak to było, kto znajdzie 5 wspólnych cech
https://www.olx.pl/oferta/glosniki-isop ... 682ad19b5f
https://www.olx.pl/oferta/phonocord-406 ... 682ad19b5f
- Myszor
- Gramofon: PD-300
- amrowek
ciekawe ile osób nacięło się na ofertę tych tańszych
-
- Gramofon: Technics D202, Q202
-giuffria
Kolejny zawyżający drastycznie stan sprzedawanych płyt. Płyta z opisu EX w rzeczywistości jest matowa, ma wyorane rowki widać na pierwszy rzut oka ze swoje już na talerzu przelatała, ogromna ilość włoskowatych drobnych rysek. Jak łatwo się domyślić, odsłuch słaby , trzeszczący, górne pasmo wycięte. Na email z opisem mojego niezadowolenia z zakupu cisza jak makiem zasiał. Poszedł negatyw
Kolejny zawyżający drastycznie stan sprzedawanych płyt. Płyta z opisu EX w rzeczywistości jest matowa, ma wyorane rowki widać na pierwszy rzut oka ze swoje już na talerzu przelatała, ogromna ilość włoskowatych drobnych rysek. Jak łatwo się domyślić, odsłuch słaby , trzeszczący, górne pasmo wycięte. Na email z opisem mojego niezadowolenia z zakupu cisza jak makiem zasiał. Poszedł negatyw
- blispx
https://www.ebay.com/itm/WAYNE-SHORTER- ... 0037.m2107
wiedziałem że coś z tym sprzedawcą jest nie tak, a wystawianiem piratów sięgnął dna, aż dziw że znalazł na to jelenia toż to kiepski rip z mp3
wiedziałem że coś z tym sprzedawcą jest nie tak, a wystawianiem piratów sięgnął dna, aż dziw że znalazł na to jelenia toż to kiepski rip z mp3
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
-
Dzień dobry , pozdrawiam wszystkich uczestników tego forum !
Ponieważ jest to mój pierwszy wpis , chciałbym Wam podziękować za wszystkie opinie i rady tu wygłoszone !
Do rzeczy ! Na pewno niejeden z Was zauważył oferowaną na sprzedaż na oeliks wkładkę gramofonową Technics EPC300MC w cenie 299zł.
Tak się złożyło , że zauważyłem tę wkładkę niecałe dwie godziny od jej wystawienia i zadzwoniłem do Pana Cezarego.
Zgłosiłem mu chęć zakupu owej wkładki .
Ponieważ obaj jesteśmy z Wawy to zaproponowałem spotkanie w sobotę.
Od tego momentu - od czwartku , kontakt się urwał , a wkładka nadal jest wystawiona na sprzedaż !
Teraz można snuć przypuszczenia dlaczego : Panu Cezaremu zepsuł się telefon , Pan Cezary musiał nagle wylecieć do Grenlandii , lub jest to utajniona
licytacja , lub też ktoś próbuje wyłudzić pieniądze z przelewów !
Ponieważ jest to mój pierwszy wpis , chciałbym Wam podziękować za wszystkie opinie i rady tu wygłoszone !
Do rzeczy ! Na pewno niejeden z Was zauważył oferowaną na sprzedaż na oeliks wkładkę gramofonową Technics EPC300MC w cenie 299zł.
Tak się złożyło , że zauważyłem tę wkładkę niecałe dwie godziny od jej wystawienia i zadzwoniłem do Pana Cezarego.
Zgłosiłem mu chęć zakupu owej wkładki .
Ponieważ obaj jesteśmy z Wawy to zaproponowałem spotkanie w sobotę.
Od tego momentu - od czwartku , kontakt się urwał , a wkładka nadal jest wystawiona na sprzedaż !
Teraz można snuć przypuszczenia dlaczego : Panu Cezaremu zepsuł się telefon , Pan Cezary musiał nagle wylecieć do Grenlandii , lub jest to utajniona
licytacja , lub też ktoś próbuje wyłudzić pieniądze z przelewów !
- Regsoft
Nie sądzisz, że na razie chyba jednak powinieneś pozostać na własnych przemyśleniach ich artykułowania? Nie za mało danych aby publicznie oskarżać kogokolwiek? Przeczytaj dobrze temat. To tylko OLX. Oczywiście to tylko moje zdanie, ale sam bym się dobrze zastanowił zanim zacznę obrzucać kogoś podejrzeniami ...

- chudy_b