Toś mnie Misse już zaraził.

Wyciągam z trumienki "dead body" i zamawiam shibatę.
Toś mnie Misse już zaraził.
Mowa....
A to już nie wyżej niż oc9 ? Muszę posłuchać.
Aż do kolejnej złamanej igły
Niekoniecznie. Inaczej na pewno.
Oby nieprędko/nigdy
Tamta poszła za 910, ale tam był Ortofon MC 20 Supreme, czyli z tej serii: https://www.ortofon.com/mc-supreme-series-p-635 , jeżeli dobrze kojarzę to jakieś najnowsze wznowienie.
To mój Ortek chyba już też nie łapie się pod tą najbardziej legendarny wypust z Seri MC - ze szlifem Van Den Hul, ma już elementy plastiku w body, ale waży nadal słuszne 10g także mam nadzieję, że jeszcze specjalnie nie oszczędzali względem Mk1 na generatorze
No to ładnie.
Pocieszę Ciebie że mało kto jest w stanie odróżnić VdH od FG, z wielu względówcharliez88 pisze: ↑27 kwie 2018, 10:45To mój Ortek chyba już też nie łapie się pod tą najbardziej legendarny wypust z Seri MC - ze szlifem Van Den Hul
Szkoła grania AT vs Ortofon.charliez88 pisze: ↑27 kwie 2018, 10:45Czy wyżej, czy niżej od AT? No inaczej, inaczej. Na pewno równiej, albo po prostu balansem tonalnym do dołu - nie ma tak szklistej góry, ale też bas pełniejszy.
Też tak myślę, raczej belejakich wkładek nie robili z takimi igłami
Można, nie wiedziałem, że taki topic jest
Goldring 1042. Goldring 1012GX.
Ja bym tego w taki sposób nie analizowałcharliez88 pisze: ↑27 kwie 2018, 11:30Też tak myślę, raczej belejakich wkładek nie robili z takimi igłami