Teraz ten temat trochę nie pasuje, bo z wyprzedażą nie ma wiele wspólnego. Do tego mam Allegro. Tu będą trafiać sprzęty którym poświęciłem dużo czasu. Z których stanu technicznego jestem zadowolony. I które śmiało mogę oddać w ręce forumowiczów bez ryzyka zapracowania na bana

Jest też pewna nowość. Jak ktoś ma jakiś sprzęt do reanimacji, to chętnie rozważę odkupienie lub przyjęcie do naprawy. Oczywiście nie biorę wszystkiego jak leci. Sprzęt musi mieć "coś w sobie". Yamahom dziękujemy, szczególnie na hybrydach

Trochę myślałem nad zmianą tematu, ale nic mądrego nie przyszło mi do głowy. Jak ktoś ma jakieś propozycje, to byłoby miło.
Moja działalność cały czas pozostaje na zasadach non-profit. Ceny sprzedaży ustalam sumując cenę zakupu z kosztami naprawy. Nie patrzę na ceny wywoławcze na ebay'u. Nie jest moim celem robienie deali życia na odpucowaniu sprayem jakiegoś szrota od niemieckego dziadka. Do ceny jednego sprzętu czasem coś dorzucę, ale na innym tracę, bo roboty było dużo, części drogie. Takie życie.
Jakby ktoś chciał mi kibicować, to zbieram na motor

Przypomnę ogólne zasady zakupu w tym wątku. Gwarancja trzy miesiące. Prawo do odesłania sprzętu w ciągu dwóch tygodni bez podawania przyczyny. Ceny zawierają koszt wysyłki kurierem.