Igły Shure N44MB
-
Igły Shure N44MB
Sprzedam igły Shure N44MB. Igły oryginalne, wyglądają na nowe, przeleżały trochę w starej szafie. Odbiór najchętniej osobisty w Piasecznie i południowych okolicach Warszawy. Jeśli jesteś zainteresowany - napisz - mogę przesłać zdjęcia.
Cena 125 PLN za sztukę.
Cena 125 PLN za sztukę.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: Igły Shure N44MB
Mamy już podobną ofertę na forum. Prawie to samo. Prawie robi różnicę.
viewtopic.php?f=59&t=11228&p=192427&hil ... 12#p192427
viewtopic.php?f=59&t=11228&p=192427&hil ... 12#p192427
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Chodzi o jakąś konkretną różnicę darkman? Bo nie wiem jak odebrać Twój post.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Z tego co rozumiem i wiem - tu też chodzi o NOSy.
"Wyglądają na nowe" też odbieram jako uczciwe postawienie sprawy, choć oczywiście fotki by się przydały.
Notabene, plus12 nie umieścił zdjęć w swoim ogłoszeniu - nawet nie wiemy czy jest ono nadal aktualne.
Kwestia ceny jest już jednak mocno indywidualna.
"Wyglądają na nowe" też odbieram jako uczciwe postawienie sprawy, choć oczywiście fotki by się przydały.
Notabene, plus12 nie umieścił zdjęć w swoim ogłoszeniu - nawet nie wiemy czy jest ono nadal aktualne.
Kwestia ceny jest już jednak mocno indywidualna.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Wrzucam zdjęcia. Wiem że te igły przeleżały zapomniane w szafie pewnie ze 20-30 lat. Dlatego napisałem że "wyglądają na nowe" bo mam "prawie" 100% pewność że tak było ale zawsze zostaje to "prawie". Igły i wkładki "it's not my cup of tea"... dlatego zachęcam do odbioru osobistego, wolę by kupujący sprawdził sobie towar i dokonał świadomego zakupu.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Niestety "na oko" to tylko ekspert "coś tam może" oceni. Niemniej nawet ekspert nie będzie w stanie ocenić bez powieszenia igły na ramieniu czy będzie pracowała OK. Moim zdaniem pozostaje tylko typowa dla starych NOS igieł klauzula - niesprawdzane, więc brak 100% gwarancji sprawności.
Dlatego postawienie sprawy jasno na zasadzie "wyglądają jak nowe" jest w tej sytuacji uczciwe.
Bo przecież jakby Chicago je wszystkie sprawdzał "w boju" to już przestaną być NOSami
Oczywiście to czy ew. przyjmiesz zwrot w takiej sytuacji czy nie to już zależy od Ciebie Chicago
Dlatego postawienie sprawy jasno na zasadzie "wyglądają jak nowe" jest w tej sytuacji uczciwe.
Bo przecież jakby Chicago je wszystkie sprawdzał "w boju" to już przestaną być NOSami

Oczywiście to czy ew. przyjmiesz zwrot w takiej sytuacji czy nie to już zależy od Ciebie Chicago

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Dla osób zainteresowanych zakupem z Warszawy i południowych okolic: mogę umówić się na sprawdzenie u kupującego.
-