Olej miałem ten sam.
U Ciebie będzie podobnie z tego co widzę.
Nie będzie pkt 9. i w 14 będą różnice.
Ostatnio zmieniony 31 mar 2018, 18:33 przez metallsnow, łącznie zmieniany 1 raz.
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200 Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
Tak. To dokładnie 'smar który ja urzyłem do smarowania windy w PS 35. Teraz działa jak należy.
Ja jak coś odkręcałem to za każdym razem robiłem zdjęcie aby potem mi nic nie zostało . A trochę rozbierania było. Szkoda że nie robiłem fotek, teraz byś miał jak znalazł. Po zdjęciach widzę że jest podobnie jak w moim.
Gramofon: Sony PS-X 60, AT 440 Mlb, AT 33ML i wiele innych
Nuda dual mono.
Hitachi HMA 7500 + HCA 7500 MK II
Dali Ikon 6
Ja jak coś odkręcałem to za każdym razem robiłem zdjęcie aby potem mi nic nie zostało
To jest podstawa Ta instrukcja nie mówi za wiele, ja miałem łatwiej...
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200 Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
. Powiedzcie jaki tam jest numer imbusa. Mam najmniejszy 1.5 i za duży. Do mechanizmu się dostałem tylko nie mogę wyciągnąć. Góra trzyma
PS. Trochę to nie w kolejności ale cóż
Zdjęcia porobione. Jak się dobiorę do podpórki to zostanie tylko wyczyszczenie i nałożenie nowego smaru. I zobaczymy co z tego będzie.
Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
No to sobie poczekamy z tym smarowaniem Utknąłem na poszukiwaniu w mojej mieścinie owego imbusa. I lipa. W sklepie to patrzyli jak na wariata
Pozostanie poszukanie go w pracy ewentualnie zamówię przez internet.
PS. Chyba że macie jakieś pomysły co z tym fantem?
Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
Wychodzi na to, że potrzebujesz tzw imbus calowy. Popytaj w sklepach rowerowych lub warsztatach Land Rover.
Generalnie owe 1,3 to standard - dziwne, że nie mają w sklepie narzędziowym.
Możesz też sprawdzić mały rozmiar torxa. (mam taki do regulacji biasu).
Sam miałem ten problem, bo kończyły mi się właśnie na 1,5. Kupiłem drugi komplet, spiłowałem i poszło. Trzeba mieć też 1.5, więc przydają się dwa, ewentualnie dłuższa strona na 1,3 a krótka zostaje w spokoju.
Dobra wszystko nasmarowane. Ale mam kłopot. Po skręcenie okazało się że jest kłopot z ustawieniem tych przekładni. Bo po złożeniu nie mogłem załączyć. Zrobiłem mały błąd bo nie sprawdziłem w jakim położeniu jest ten mechanizm. Cała ta przekładnia. Siedzę od 2 godzin i nie mam pomysłu.
Macie jakieś wskazówki to pomóżcie.
Nie do końca rozumiem. Przecież zrobiłeś zdjęcia przed rozłożeniem
Jaki masz objaw? Co nie działa?
Pokręciłeś talerzem i nie ustawiają się na odpowiednich miejscach?
Jestem tu padną słowa niecenzuralne. Działa. Jeszcze zostało parę szczegółów do ustawienia. Tak na szybko mój błąd. Dobrze ze posłużylem się starym zdjęciem. Winda opada jak Gagarin na orbicie