Cześć!
-
Cześć!
Uświadomiłem sobie, że się nie przywitałem, a już nawet coś napisałem.
Tak więc - cześć!
Forum czytam od kilku lat, nawet kiedyś miałem konto (ale się nie udzialałem, w końcu utraciłem dostęp).
Ostatnio muzyka "wciągnęła" mnie nieco bardziej, więc postanowiłem się ponownie zarejestrować - nie będę ukrywać, głównie w celu zadania kilku pytań. Póki co niestety jestem za cienki w te klocki, żeby dać coś od siebie, ale mam nadzieję, że to kiedyś się zmieni!
Jeżeli chodzi o stronę bardziej techniczną - to nośnik ma dla mnie znaczenie drugorzędne. Ważne są dla mnie emocje, a te mam pełniejsze obcując z płytami winylowymi - jako z samym fizycznym nośnikiem, okładkami, itp. Po prostu mnie to cieszy.
Pozdrawiam!
Tak więc - cześć!
Forum czytam od kilku lat, nawet kiedyś miałem konto (ale się nie udzialałem, w końcu utraciłem dostęp).
Ostatnio muzyka "wciągnęła" mnie nieco bardziej, więc postanowiłem się ponownie zarejestrować - nie będę ukrywać, głównie w celu zadania kilku pytań. Póki co niestety jestem za cienki w te klocki, żeby dać coś od siebie, ale mam nadzieję, że to kiedyś się zmieni!
Jeżeli chodzi o stronę bardziej techniczną - to nośnik ma dla mnie znaczenie drugorzędne. Ważne są dla mnie emocje, a te mam pełniejsze obcując z płytami winylowymi - jako z samym fizycznym nośnikiem, okładkami, itp. Po prostu mnie to cieszy.
Pozdrawiam!
- MMarek
- Gramofon: DP-59L / PS-X50
- cooledit
- Gramofon: Acoustic Solid
Re: Cześć!
Acoustic Solid Classic Wood Black + Rega 303 + Goldring 2100 --> Graham Slee Era Gold V + PSU 1 --> Primare CD32 + I32 --> Focal CHORUS 836VW, kilka drucików z Acoustic Zen i Tara Labs
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Cześć
Jeśli znasz stary nick - to do Wojtka prośba/ę i Ci zrobi renowację profilu/hasła czy coś.

Jeśli znasz stary nick - to do Wojtka prośba/ę i Ci zrobi renowację profilu/hasła czy coś.
-
Znam stary nick, nawet pisałem w tej sprawie, ale coś się chyba mocniej "pomiąchało" z tym kontem i w sumie uznałem, że szkoda czyjegoś czasu na coś, co nie ma aż takiego znaczenia (gdybym się wtedy jakoś aktywnie udzielał, to co innego

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Szefie... ale Ty zgłosiłeś mi to i zrobiłem to o co prosiłeś bez zbędnej zwłoki, a mimo to nie skorzystałeś więc teraz tak jakby nie rozumiem podejścia

Straciłem czas tak czy siak.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Wiem, dostałem maila do resetowania konta itp - ale coś poszło później nie tak i nie wiem dlaczego. Ostatecznie skończyło się na tym, że nie mogłem się zalogować ani na stare konto, ani na nowe, ani poresetować haseł itp - wyglądało to tak, jakby stare konto było w trybie "niepotwierdzonym", ale potwierdzić się nie udawało... w każdym razie nie ogarnąłem tematu, nie chciałem drzeć o to szat i myślę, że możemy to zostawić już tak jak jest.
- Dziadek
- Kontakt: