czy ktoś zna ten gramofon, ramię, cokolwiek?
Jest to gramofon japońskiej formy Crysler, istnieje prawdopobieństo, że dzieli podzespły / ramię z Sansui.

W necie prawie nie ma informacji na jego temat...
Tyle że Crysler był producentem głośników
A to prawdopodobieństwo opiera się na czym? Jestem ciekaw.charliez88 pisze: ↑16 mar 2018, 20:46istnieje prawdopobieństo, że dzieli podzespły / ramię z Sansui.
Kupiłem kolumny Crysler Living Audio, więc sądziłem, że i gramofon to Crysler Living AudionicWojtek pisze: ↑17 mar 2018, 11:10Tyle że Crysler był producentem głośnikówJasne, mogli sobie zrobić poboczną markę Living Audio, ale raczej nie konstruowali gramofonów tylko zlecali robotę.
A to prawdopodobieństwo opiera się na czym? Jestem ciekaw.charliez88 pisze: ↑16 mar 2018, 20:46istnieje prawdopobieństo, że dzieli podzespły / ramię z Sansui.
Po mojemu to kolejny gramofon made by CEC. Ramię na to wyraźnie wskazuje.
Popatrz sobie na ramię CEC BD-2200![]()
Sama nazwa CEC nie oznacza sprzętu niskich lotów, ale w tym wypadku mowa o czymś budżetowym, skoro ramię jest bliźniacze do budżetowego CECa.charliez88 pisze: ↑17 mar 2018, 12:32Mniemam zatem, że jeśli to ramię CEC to do wybitnego mu spory kawałek, co?
To właśnie miałem na myśli.Wojtek pisze: ↑17 mar 2018, 13:26Sama nazwa CEC nie oznacza sprzętu niskich lotów, ale w tym wypadku mowa o czymś budżetowym, skoro ramię jest bliźniacze do budżetowego CECa.charliez88 pisze: ↑17 mar 2018, 12:32Mniemam zatem, że jeśli to ramię CEC to do wybitnego mu spory kawałek, co?
Bardziej myślałem tytułem ciekawostki. Nie mam ochoty zabrozić ponad tysiaka w czymś 'mało lotnym' a bez wkładki powiedzmy że się obędę, mimo że pewnie kiepska nie byla, tyle ze gosc to handlarz, wiec zaufanie mam ciut mniejsze do jej stanu
Dzięki, niestety chyba będę musiał sobie darować.