Ponoć w przyszlym roku będzie modne niemanie smartfona
Ja nigdy nie miałem, a jak ostatnio pożyczyłem "na zastępstwo" po rozbiciu rzęchofona to mnie skasowali na kilkanaście zeta zanim się zorientowałem. Natychmiast po przełożeniu karty tel zaczął coś aktualizować a ja mam umowę jeszcze sprzed pakietów internetowych .
Nie wiem tylko czy jestem trendsetterem czy już po prostu zwykłym grzybem.
Ponoć w przyszlym roku będzie modne niemanie smartfona
To by było niezłe. Trudno się przebić na ulicy przez gąszcz zombie wpatrzonych w ekran.
Dwóch dzisiaj odrzuciłem sprzed żony, bo szli na czołówkę bez OC. Nic wielkiego, dbam sobie o personel kuchenny w końcu trzymam tam cały tor audio.
Smartfon to jest genialne urządzenie dopóki jest narzędziem ułatwiającym życie a nie sposobem na życie. Też nie rozumiem ludzi wlampionych non stop w ekrany, których cała aktywność życiowa kreci się wokół smartfona. Ja mam ten sam model od 2014 roku - wystarcza mi więc nie kupuję nowego - i z zasady mam w nim wyłączony internet. Włączam tylko kiedy potrzebuję - zazwyczaj na moment. Zresztą po 5 minutach patrzenia w ekran smartfona dostaję mroczków przed oczami - tak to dziadostwo obciąża wzrok. Nie wiem jak można się w to patrzeć godzinami
Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII
Tak to jest. Ja ńie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, masonów itp ale naprawdę kilka razy mi się zdarzyło że rozmawialem z kimś na jakiś temat np. Kosiarki i zaraz potem wyświetliła mi się reklama kosiarki. Jakby ktoś słuchal kurde.