Bardzo mi sie podobaja wokale maja bardzo ladna delikatna barwe, dzwiek troche jest przyklejony do kolumn jak juz wspominalem jest mega basior potezny, gleboki, wszechobecny. Gora jest wyrazna ale jakos jakby bylo waskie pasmo i moje wstegi przy tym pre troche sie nudza

niestety dzwiek nie zaskakuje, brak mi euforii fajerwerkow jak juz wspominalem wczesniej, dzwiek ogolnie jest bardzo spokojny stonowany. Niestety jak wlaczylem jacksona zz top to troche granie bez jaja totalnie nie do tej muzyki, Adel zagrala spoko, spokojna muzyka gra fajnie slychac szczegoly ale jak zaczyna sie cos dziac w muzyce to mam wrazenie ze nie wyrabia gubi sie z deka. Dobra wlaczam klase A... No tutaj to juz jest inaczej zwielokrotnione zalety pisane wczesniej ale niestety i wady tez ale ciezkosc basu sie zrobila juz za duza jakby nie mial konca. W klasie A jeszcze poslucham ale chyba juz jest za slodko za ciezko totalnie nie moje granie lubie jak muzyka mnie zaskakuje bas jest potezny punktowy jak szybko sie pojawia szybko tez znika z nienacka jakis dzwiek wyskoczy, zaskoczy, wystraszy, lata po pokoju tutaj tego mi brakuje wszystko jest z przodu poukladane ale w jednej lini nic nie wychodzi nic sie nie cofa. Ogolnie fajnie ale lampa zdecydowanie nie dla mnie ale jeszcze go troche pomeczy i zwolam troche sluchaczy

w sumie to troche nabralem checi na tego EARa jakby mial zalety tego i byl bardziej zywy to bym moze i sie zaskoczyl lampa