Forum zdecydowanie przyda się odświeżenie. Argumenty, że teraz jest czytelnie i trzeba tak zostawić są kwestią jedynie przyzwyczajenia i jest tak na każdym forum, czy stronie, która zmienia swój design. Obecna szata graficzna jest okej, ale jest mocno przestarzała i nijak nie cieszy oka, a miło jest obcować z czymś, co dobrze wygląda. Zaproponowane zmiany przez kolegę bardzo mi się podobają i jestem 3 razy na tak.
Moje sugestie:
- zdjęcie faktycznie jest trochę za wysokie i lepszą opcją byłoby je lekko obniżyć, natomiast skalowanie je do mniejszego rozmiaru i przesuwanie gdzieś na bok to pomysł poroniony,
- czcionki nazw działów i grup działów powinny być większe i bardziej się wyróżniać,
- całe okno z działami na stronie głównej mogłoby być nieco szersze w stosunku do zdjęcia,
- zdjęcie mega mi się podoba i ja bym je zostawił, bo ma super kolorystykę, ale faktycznie logo AT może budzić kontrowersję, dlatego pozbyłbym się go po prostu w Photoshopie.
- zamiast standardowych ikonek działów warto poszukać czegoś bardziej związanego z tematem winyli
http://iconshow.me/disc-vinyl-icon np.?
- to akurat drobiazg, ale fajnie, gdyby były też nowe emotki, te są już trochę vintage

jak z gg. jakieś z winylkami np.
To chyba tyle, ale myślę, że generalnie jesteś na dobrej drodze inspir, tak trzymaj!