Oprawa graficzna
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Re: Oprawa graficzna
A widzicie i tu dochodzimy do problemów... jeśli zrobimy kilka różnych szablonów, to taki przycisk "like it" czy system plusów - zewnętrzny, trzeba będzie dogrywać do każdego szablonu. A to już robota
Ale skoro są chętni...

- Myszor
- Gramofon: PD-300
Wielkość fontu to sobie każdy lupką zmienia albo paluchami na ipadzie.
W sumie ilu osobom nie podoba się obecna skórka forum ?
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
-
- Gramofon: Sony PS-X4
Ok, przysiadłem dzisiaj trochę (od 7 rano do teraz, mam taką pracę, że mogłem na spokojnie to robić). Według mnie wygląda to teraz o niebo lepiej, jest to na razie moja ostatnia propozycja, jeżeli się spodoba to super, jeżeli nie trudno. Możliwe, że coś jeszcze zrobię, ale już nie tak szybko jak teraz. Liczę na Wasz feedback 
http://vinyl.5v.pl/index.php
Najlepiej jak wyczyścicie ciasteczka na stronie

http://vinyl.5v.pl/index.php
Najlepiej jak wyczyścicie ciasteczka na stronie

Magnat MR-780 + Canton GLE60 + Sony PS-X4
- Hiper86
- Gramofon: Kenwood KP 990
No teraz wygląda zdecydowanie lepiej, czytelnie, dla mnie ok, Swoją drogą dobra robota inspir, szacunek za chęci!
Kenwood KP-990+Denon 103r +NUDAmini+Snell E III+ LAR IA 30mK2 +Rotel RCD 955
- Peter007
- Gramofon: Dual 721
-
To bardzo łatwo dodać, więc nie ma co się martwić 

- zelazny
Nie wiem ale dla mnie nijak się nie podoba. Luz może stworzysz coś ciekawszego.
-
A mógłbyś trochę doprecyzować? Pomogłoby to przy ewentualnej następnej próbie stworzenia czegoś
- Myszor
Mi też średnio na jeża.
Moze dlatego że mi w wyglądzie obecnym nieczego nie brakuje. Brakuje mi za to paru funkcji. Np lepszej wyszukiwarki postow czy lajkita, automatycznego pomniejszania zdjeć, dodawania zdjęc prosto z aparatu ipada i takich tam co utrudniają mi codzienne życie.
Moze dlatego że mi w wyglądzie obecnym nieczego nie brakuje. Brakuje mi za to paru funkcji. Np lepszej wyszukiwarki postow czy lajkita, automatycznego pomniejszania zdjeć, dodawania zdjęc prosto z aparatu ipada i takich tam co utrudniają mi codzienne życie.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Mnie się bardzo podoba. Fajny i nienachalny design. Dobre kolory. Profeska.
- za małe litery zdecydowanie,
- u mnie (macbook pro 13") ramka nie dochodzi na pełny ekran - tak po 1,5 cm jeszcze po bokach jest miejsce,
- winylki jako ikony były fajne lub coś innego, bo te oryginalne ze skryptu są beznadziejne i prawdę mówiąc nigdy nie wiedziałem o co w nich chodzi, toteż nie zwracałem na nie uwagi - ważne moim zdaniem by nie bylo w nich żadnej animacji "przepływu, bulgotania itd.. "
Dobra robota na tym etapie
- za małe litery zdecydowanie,
- u mnie (macbook pro 13") ramka nie dochodzi na pełny ekran - tak po 1,5 cm jeszcze po bokach jest miejsce,
- winylki jako ikony były fajne lub coś innego, bo te oryginalne ze skryptu są beznadziejne i prawdę mówiąc nigdy nie wiedziałem o co w nich chodzi, toteż nie zwracałem na nie uwagi - ważne moim zdaniem by nie bylo w nich żadnej animacji "przepływu, bulgotania itd.. "
Dobra robota na tym etapie

Mnie też, ale to kwestia do 'działanie forum', a tu chyba tylko oprawa graficzna /(?)
Mnie tego nie brakuje. To jednak też chyba jakieś opcje do działania skryptu czy coś.
-
Która ramka? Ta z docelowym forum? Jak tak to jest to zrobione specjalnie, na 90% szerokości Twojego okna- u mnie (macbook pro 13") ramka nie dochodzi na pełny ekran - tak po 1,5 cm jeszcze po bokach jest miejsce,
Co do ikonek to zrobię, może nawet jutro w pracy coś pogrzebię, tak samo jak zwiększę trochę wielkość czcionki
Tak tylko i wyłącznie oprawa graficzna, z tym tematem musicie do admina uderzaćMnie też, ale to kwestia do 'działanie forum', a tu chyba tylko oprawa graficzna /(?)
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
- tak docelowym, ok.
- ja już pisałem do admina, żeby uchowaj Boże nie zgadzał się na idiotyczne lajkonikowanie, tylko niech goście wypatatają na fejsbóka galopem
zwłaszcza Myszor, bo może konia od żonki wypożyczyć 
a siano ma ode mnie gratis, bo przecież nie będę tym palił w swoich dwóch kapitalnych kominkach przy których siadam wieczorem i w dzień, bo mi się tak podoba i se pale..pale i pale. Fajnie nie?
- ja już pisałem do admina, żeby uchowaj Boże nie zgadzał się na idiotyczne lajkonikowanie, tylko niech goście wypatatają na fejsbóka galopem

a siano ma ode mnie gratis, bo przecież nie będę tym palił w swoich dwóch kapitalnych kominkach przy których siadam wieczorem i w dzień, bo mi się tak podoba i se pale..pale i pale. Fajnie nie?
- Myszor
A to zmieniajcie se co chcecie. Jak to nie poprawi funkcjonalności to mnie to rzeźwi.
- Michal35
Gramofon: Sony PS-X 60, AT 440 Mlb, AT 33ML i wiele innych
Nuda dual mono.
Hitachi HMA 7500 + HCA 7500 MK II
Dali Ikon 6
Nuda dual mono.
Hitachi HMA 7500 + HCA 7500 MK II
Dali Ikon 6