eu4yaon pisze: ↑20 lut 2018, 10:01
To nie byl pierwszy odcinek lombardu w ktorym byly takie winyle, niby białe kruki a to jakieś maxi single do sampli czy h wie co. Przypominasz mi moja tesciowa ktora przeżywa te wszystkie seriale paradokomentalne, trudne sprawy itp. Jak by sie to działo naprawde.
Zły dzień, czy zwykła nasza polska złośliwość?
Trochę sprzedałem winyli w życiu, jak się tym odrobinę zajmowałem, i nie tylko winyli, więc czym się tu podniecać?
Wojtek pisze: ↑20 lut 2018, 03:19
Jeśli naprawdę Ciebie to dziwi to zastanów się dlaczego ostatnimi czasy w telewizji cenzuruje się/zamazuje nazwy producentów/produktów, a jeśli już coś jest pokazywane konkretnie to mamy dopisek "audycja zawiera lokowanie produktu"?
Szanowny Wojtku. Zauważyłem gdzieniegdzie pojęcie lokowania produktu, ale nie wiedziałem, że te nielokowane są tak agresywnie "usuwane". Co innego zamazywanie obecnie istniejących firm, a co innego wycinanie ze scenariusza, zdrapywanie z rekwizytów nazw/logotopów firm, które już dawno nie istnieją. Niby co im lokowanie miałoby przynieść.
Jak i jakimś legendarnym zespołom - to że ich album pojawi się w jakiś serialu o zapewne niskiej oglądalności, to ani doda, ani ujmie im popularności. Ewentualnie ktoś by "nagle" zajarał się tematyką i chciał poznać winyle...
Biogon pisze: ↑20 lut 2018, 10:17
To Wy macie telewizory???!
Mam wystrzałowy super tv - Rubin