Hehe. Pewnie tak ale wtedy na pewno reklamacja nie przejdzie.

Hehe. Pewnie tak ale wtedy na pewno reklamacja nie przejdzie.
A ja zapewniam ze przejdzie.Michal35452 pisze: ↑06 lut 2018, 19:17Hehe. Pewnie tak ale wtedy na pewno reklamacja nie przejdzie.![]()
Ja się wcale nie dziwię. Zalała ich pewnie fala zwrotów "reklamacyjnych", których prawdziwym powodem było np. "ta muza to nie moja bajka" albo "brzmienie odbiega od mojego wyobrażenia ideału". No i zaostrzyli politykę. Dlatego teraz ci, którzy mają realny powód do reklamacji mają pod górkę i nie załatwią sprawy od ręki. Cebulactwo niestety się mści. Szkoda tylko, że nie na tych, na których powinno.
Dokładnie, to samo chciałem napisać , mnie się fartem jeszcze jedną udało zwrócić za zasadzie " oddaj Pan płytę -weź kasę do łapy"Obywatel pisze: ↑06 lut 2018, 20:23Ja się wcale nie dziwię. Zalała ich pewnie fala zwrotów "reklamacyjnych", których prawdziwym powodem było np. "ta muza to nie moja bajka" albo "brzmienie odbiega od mojego wyobrażenia ideału". No i zaostrzyli politykę. Dlatego teraz ci, którzy mają realny powód do reklamacji mają pod górkę i nie załatwią sprawy od ręki. Cebulactwo niestety się mści. Szkoda tylko, że nie na tych, na których powinno.
Pewnie zrobi kolejny rzut za 19.99zł
Efekt skali. Oni są w stanie dyktować warunki nawet wielkim producentom.
było nie brać, bo to masakra jakaś to nagranie...ostrzegałem!retros pisze: ↑09 lut 2018, 16:50Ja dziś skusiłem się na The Who i Cash"a. Tę drugą właśnie słucham, jest ok choć trochę pyka ale przyjemnie się słucha natomiast The Who rzeczywiście jak ktoś wcześniej pisał bardzo marnie brzmi, że niby tak jest i ta z epoki nagrana, nie wiem. Będę próbował oddać tym bardziej że ma wyraźnie widoczną wadę, jak by lekko przytarta w jednym miejscu choć o dziwo nic nie słychać jak najedzie no to igła.