Czytam teraz o Onkyo DX 6850 Integra. Podobno brzmieniowo rewelacja, ale tu z kolei czynnikiem wykluczającym są padające lasery, dla których nie ma zamienników

Mam dzisiaj wolne i z nudów wywaliłem wzmacniacz słuchawkowy z mojego jogurta DCD810. Robota prosta, a brzmienie już się trochę poprawiło
Nie tylko Tobie
791 mnie nie przekonuje, a jest bardzo zbliżona do 991, może ktoś kto ma 991 opowie jak brzmi...
Zgadza sie.
820 ma lepszy laser i DAC. Wg mnie
W sumie możesz sprawdzić. Właśnie porównuję z 240 i jest lepiej. Weź płyty i jedź sprawdzić. Miałem Onkyo DX 6530 i grało fajnie, trochę żałuję z perspektywy czasu, że sprzedałem
amrowek: a wiesz może w jakich jeszcze modelach siedzą te napędy? O ile Philipsa jeszcze kojarzę, to nie wiem czy inne marki też korzystały z CDM 2/10 (Grundig, Marantz)? A jeżeli tak to w jakich modelach siedzą?
a jak ktoś chce, żeby sprzęt przy okazji dobrze wyglądał? Patrząc na jego design domyślam się dlaczego ta firma plajtła lata temu, choć magnetofony to robili baaardzo fajne/stylistyka też kulała względem dużo gorszych Technicsów/
za to ten CA D500 ma taką stylistykę , ze aż d..a boli od patrzenia