Objeździłem dziś 11 biedronek i tylko w jednej był Sinatra, Public Enemy i jeszcze jakaś jedna płyta. W jednej lokalizacji zauważyłem też obniżkę tych drapaków Hykkera na 111zł (chyba słabo idą a to oznacza większą świadomość klienta)
Kupiłem w biedrze płytkę Guns&Roses i płyta jest stożkiem, którego wierzchołkiem jest środek płyty. Sporym stożkiem, trzpień talerza wystaje z nałożonej płyty 2-3 mm. Ktoś się z tym spotkał?
Ale spotkał w sensie ogólnie, czy tylko w przypadku tego G n'R? Jeżeli ogólnie to tak spotykałem się z tym najczęściej w płytach o niskiej wadze tak do 110g, wyprostowałem na ORB, 1 poszła do kosza z tego co pamiętam jakaś WB bo zapomniałem przed pieczeniem jej umyć
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Kupiłem w biedrze płytkę Guns&Roses i płyta jest stożkiem, którego wierzchołkiem jest środek płyty. Sporym stożkiem, trzpień talerza wystaje z nałożonej płyty 2-3 mm. Ktoś się z tym spotkał?
Mam Nosowską z biedry w takim stanie. Nieoddawalem bo gra dobrze i mi to nie przeszkadza. Z jednej strony możesz użyć docisku.
Pioneer PL 50L II + Hana EH + Husariaa v2 + Atoll IN 100SE + JBL TLX8