Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200 Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
Jest tego więcej Powoli nie mam co z tym robić, mało miejsca a tyle jeszcze można kupić..
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200 Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
i płyt winylowych, to nie znaczy, że całej reszty też
Bardzo fajny zestaw .. kotkiem już mnie kupiłeś całkiem. Piękny. Kolumny potrzebują oddechu, ale jak jest jak napisałeś to oczywiście OK. Też ładne sztuki.
Nowy w rodzinie:
Nikko ND-390
I "srebra rodowe" w komplecie
trochę tego szrotu nazbierałeś, aż mi się moje licealne czasy przypomniały, wtedy to wszystkie sprzęty zobaczone w komisie i na bazarku z niemieckiej "wystawki" się przydawały, mój pokój wyglądał jak dyskoteka, aż wszystko pogoniłem na alledrogo i starczyło na jeden mocno przechodzony, ale uczciwie brzmiący wzmacniacz Cabridge Audio, jak pamiętam A500SE, czy coś koło tego...obecnie wyzbywam się zbieractwa, choć to czasem silniejsze ode mnie
PS: u mnie wszyscy mają szlaban na satelitę, a żona na M jak Masakra i podobne tasiemce
Nowy w rodzinie:
Nikko ND-390
I "srebra rodowe" w komplecie
trochę tego szrotu nazbierałeś, aż mi się moje licealne czasy przypomniały, wtedy to wszystkie sprzęty zobaczone w komisie i na bazarku z niemieckiej "wystawki" się przydawały, mój pokój wyglądał jak dyskoteka, aż wszystko pogoniłem na alledrogo i starczyło na jeden mocno przechodzony, ale uczciwie brzmiący wzmacniacz Cabridge Audio, jak pamiętam A500SE, czy coś koło tego...obecnie wyzbywam się zbieractwa, choć to czasem silniejsze ode mnie
PS: u mnie wszyscy mają szlaban na satelitę, a żona na M jak Masakra i podobne tasiemce
Takie hobby, co zrobisz... Najbardziej szrotowaty to faktycznie ten Nikko, ale brzmi przyjemnie, dobrze nagrywa. (I chyba faktycznie z wystawki.)
Reszta to po prostu dobrze grające starocie. Dla przykładu taki zestaw Marazntz PM6005+Marantz CD5005+ Mission m33i (ok 3k) nawet nie zbliża się brzmieniowo do mojego HA 250 + DCD 910 + Hamilton (ok 500).
Dla mnie czasy liceum i czasy dyskotek to Technics, Pioneer (plastik-fantastik z przełomu wieków) i altusy
PS
A tv służy do oglądania YT przez 90% czasu (odpadają szumy wentylatorów z kompa, bo jako gracz nie uznaję laptopów)
Ale przyznam, że jak mamy jeden klocek, a w nim 6 wycieraczek to fajnie to wygląda.
Bo przypominam, że wspominałeś o designie a chyba wspomniane wycieraczki to największy bajer dla oka a od maleńkości chyba na każdego z nas robiło to wrażenie nawet nie wiedząc co to i po co (nawet do dzisiaj )