Leży na cle. Zero informacji. Wygląda na to, że szybciej paczka doleciała do Polski z drugiego końca świata, niż przejdzie przez biurko naszego urzędnika. Kiedyś paczkę z Chin clili mi trzy tygodnie
Narkotyki Ci już przepadły w takim razie. Teraz ustalają wartość tego co zostało- już pewnie trafili na jakieś archiwalne aukcje Nomosa i wiedzą że za mniej niż 6 kafli takiego Sonego się nie kupi...
Leży na cle. Zero informacji. Wygląda na to, że szybciej paczka doleciała do Polski z drugiego końca świata, niż przejdzie przez biurko naszego urzędnika. Kiedyś paczkę z Chin clili mi trzy tygodnie
Fajnie będzie się prezentował obok X75. Rozumiem, że DL-103 na PUA i coś lżejszego z zaawansowanym szlifem na Biotracera?
Robiłem własnousznie porównanie na DL-103 więc się chyba domyślam
Przygotuj materiał z takim konkretnym dłużej wybrzmiewającym pierd...ciem abyś się nie zmęczył testami
Z kolei Biotracer nie zmasakruje zawieszenia lekkich wkładek. Jeśli ktoś w takich gustuje
Lekko zniecierpliwiony zadzwoniłem wczoraj do FedEx'a.
Miła dziewczynna poinformowała mnie, że opóźnienie wynikło z powodu rewizji paczki (oops, wcale się nie spodziewałem ) No ale ma dla mnie dobrą wiadomość. Wszystko OK. No to się dowiedziałem. Znaleźli "cukier" czy nie????.
No i Pedro dotarł. Oczywiście oclony. Mimo że poprzedni właściciel spakował gramofon tak jak stał na półce, z założonym talerzem i przeciwwagą, nie znalazłem na razie żadnych mechanicznych uszkodzeń. Jestem pozytywnie zaskoczony. Te Sony to jednak czołgi są.
Elektrycznie jeszcze go nie sprawdziłem. Ma amerykańską wtyczkę i na początek muszę ją przelutować.