Wojtku, jeżeli nie masz mnie jeszcze dość

Lubię z kopytem, dużo basu, szeroka scena. Jak wiesz DL-103R nie podeszła mi. Tzn byłaby fajna, gdybym nie znał OC9.
Wojtku, jeżeli nie masz mnie jeszcze dość
To zależy jaką rolę miałoby pełnić to "uzupełnienie".
Myślę że przesadzasz nieco. Jaki masz w ogóle preamp MM, a jaki MC?
Jest.
Nie nie
dla wkładek MC i MM mam LAR LPS-1
No chyba tak.
Jest bardzo fajna ale to jest inne słuchanie niż AT.
Świnto Racja, ale ... na tej dajmy na to drabinie, jak kumpel jest kilka szczebli wyżej, to ma się głowę na wysokości jego... no miejscu, które nie sprzyja dyskursom, nie mówiąc już o oddychaniu i czy się chce czy nie, wędruje się w górę. I takie już nasze przekleństwo, a może błogosławieństwo, że ciągle się coś chce zmieniać, poprawiać, ulepszać. Już Amator 2b nie starcza, już Rotel, a za chwile inny hebel, albo Hegel.
Świetnie to ująłeś. Jest świetne, bo jest moje. Ale to by było próżne, a przecież nie można mi próżności zarzucić. Więc jest najlepsze również dlatego, iż wierzę sprzedawcy. A sprzedawca twierdził, że to nie jest zwykłe Jelco. Producent wziął zwykłe Jelco, następnie wybrał trzy dziewice spośród tysiąca i te trzy dziewice w nocy, wciągnęły nowe druciki do tego ramionka, następnie oplotły to ramię udami i przetestowały. A producent widział to i wiedział, że to jest dobre. I rzekł: już nie nazywasz się Jelco. Nazywasz się TR-800S. I tak nastał poranek, dzień kolejny. Wówczas pojawiam się ja, cały na biało i kupuję gramiaka z tym rozdziewiczonym, jeszcze pachnącym świeżością, dawnym Jelco a obecnie TR.
Rozłożyły nogi, ale było ciemno i do dziś nie wiedzą przed kim. Niesmak jednak pozostał
DOKŁADNIE.
Radę to ona da ale po AT-OC9/II może u ciebie długo nie powisieć. Insza inszość
To tak już miałem z Denonem. Fajny, ale.... AT fajniejsze.