geniusze byznesu... cycki opadają...
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: geniusze byznesu... cycki opadają...
Skojarzyło mi się 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- amrowek
Jak dale nie odbierze płyt z poczty jak nic poda sprawę do sądu , w końcu to nie jego wina , ze listonosz przyszedłjak go nie było tylko listonosza a poda kogo, tego co mu wysłał płyty bo mógł wysłać jak będzie 

Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Drogi Mrówku, czytamy ze zrozumieniem... napisze dużymi literami: od środy - ubiegłego tygodnia w domu cały czas ktoś jest
Dlatego nie ma mowy żeby nie zastał nikogo. Płyty dziś odebrałem i tylko dlatego że najpierw je odpaliłem, listonoszowi się upiekło.
Ale z tego co widziałem na poczcie już ktoś na miejscu skargę smarował....
Dlatego nie ma mowy żeby nie zastał nikogo. Płyty dziś odebrałem i tylko dlatego że najpierw je odpaliłem, listonoszowi się upiekło.
Ale z tego co widziałem na poczcie już ktoś na miejscu skargę smarował....
- amrowek
amrowk, AMROWK bo cię podam do SĄDU! 

-
- blispx
Nie kracz jutro mi ma paczka przyjść z płytami 

DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- amrowek
zagroź że naślesz na nich dale'a
- kriss
- Gramofon: Sony PS-X50
W razie czego jest jedna skuteczna metoda na takiego listonosza...
Obciążyć i ZWOLNIĆ !!!
Obciążyć i ZWOLNIĆ !!!

- blispx
Ja go killim jak nie przyniesie 

DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
To nie jest ogólnopolski, ten strajk listonoszy. Tak, że spoko. Podobno tylko na odcinku Trawniki - Dorohusk
mają nic nie dostarczać do poniedziałku.
.
.
.
Lanego
mają nic nie dostarczać do poniedziałku.
.
.
.
Lanego

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
amrowski 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Merrick
- Gramofon: Thorens TD-160 Super
- Kontakt:
Prokuratorzy i sędziowie przeklinają takich jak ty co z igły robią widły. Trochę znam to środowisko i uwierz mi że będą mieli ubaw z tego że kodeks cywilny i wynikającego z niego uregulowania mieszasz z kodeksem karnym i postępowaniem prokuratorskim. Zanim wyślesz zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na które prokurator będzie musiał napisać odmowę wszczęcia jakiegokolwiek postępowania

Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
https://www.discogs.com/user/Merrick-Pl/collection
https://www.discogs.com/user/Merrick-Pl/collection
-
Oj nie strasz Dale, że będą go ścigać. Dale walczy o swoje, robi to nieudolnie jak większość osób nie mających z prawem do czynienia, zawiadomiłby prokuraturę o możliwości popełnienia przestępstwa, ta zapewne by postępowania nie wszczęła z powodu braku znamion czynu zabronionego, ale jednak czyn był i Dale nikogo w błąd nie wprowadza, tym samym nie naraża się na ściganie.Merrick pisze: ↑06 gru 2017, 01:21Prokuratorzy i sędziowie przeklinają takich jak ty co z igły robią widły. Trochę znam to środowisko i uwierz mi że będą mieli ubaw z tego że kodeks cywilny i wynikającego z niego uregulowania mieszasz z kodeksem karnym i postępowaniem prokuratorskim. Zanim wyślesz zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na które prokurator będzie musiał napisać odmowę wszczęcia jakiegokolwiek postępowaniapamiętaj że kij ma dwa końce gdyż zawiadomienie o niepopełnionym przestępstwie a tym samym wprowadzanie w błąd prokuratury lub policji może skutkować tym iż to ty będziesz ścigany
No i może wtedy staniesz się sławny czego zapewne wszyscy tu zebrani w tym wątku tobie życzymy. Tylko gdy już będą pokazywać ciebie w TV nie mów że udzielasz się na winyl.net plisssss
![]()