Nie wszyscy sprzedawcy to "fachowcy"

Za to parę linijek niżej już zaczyna się bajkopisarstwoZwykłe bezpieczniki są produktem przemysłowym, mającym jeden tylko cel: działać jako zabezpieczenie, topiąc się, jeśli prąd przez nie przepływający jest wyższy niż być powinien. Ten cel nie ma żadnego związku z potrzebami systemu audio/wideo.
Nic nie robić tylko wymieniać bezpieczniki w naszych klockach...AMR Gold Fuse wprowadza następujące poprawy do systemu audio (odtwarzacza CD, wzmacniacza, gramofonu, itd.):
Większe wypełnienie dźwięku, lepsza definicja i detaliczność
Zmniejszone zniekształcenia
Większa dynamika
W systemie wizualnym (plazma, telewizor LCD, projektor, Blu-Ray, DVD, itd.) AMR Gold Fuse polepsza działanie przez:
Ostrzejszy obraz
Bogatsze kolory i czarniejsze czernie
Mniej „szumu”
Podałeś chyba trochę zbyt skrajny przypadekJacK pisze:Więc jakość wykonania kabla, użytych materiałów ma jednak znaczenie nawet przy cyfrowych interfejsach.
JacK pisze:UWAGA: taniutki przedwzmacniacz gramofonowy vivanco stał się obiektem kultu![]()
http://allegro.pl/kultowy-vivanco-pa-11 ... 61281.html
Podrożał? Jak dla mnie to PA-111 zawsze po mniej więcej tyle był dostępny.Kusma pisze:haha i "kultowo" podrożał...
ja swoj kupilem nowy po 55 z transportem, wiec wnioskuje ze podrozal...Wojtek pisze:Podrożał? Jak dla mnie to PA-111 zawsze po mniej więcej tyle był dostępny.
A ja że tanio dorwałeś swójKusma pisze:wiec wnioskuje ze podrozal...
To się nazywa "allegro styl" ! Sam tak nierzadko robię. Udaję pseudonaukowy bełkot. Osoba "rozumiejąca temat" moj opis zignoruje i wysmieje, a potem rozpatrzy oferte cenową, a osoba "zielona" łyknie przynętę.Wojtek pisze: Opisu i tak nic nie przebije