Myszor, no co? Może ktoś szuka czegoś nowego, innego, to będzie podróż w nieznane.
Nic nowego, lubię mongolski folk (znasz Hanggai?), ale na winylu ciężko znaleźć takie rzeczy. Dzisiaj zamówiłem na Dodaxie, powinna dojść pod koniec miesiąca.
No to luz. Miałem na myśli kogoś kto nie zna mongolskich klimatów. Nie znam Hanggai. Nie podeszło mi Hanggai. Preferuję tylko i wyłącznie tradycyjne instrumenty.
Pierwsza płyta "Introducing Hanggai" zagrana jest, o ile dobrze pamiętam, na tradycyjnych instrumentach. Nie ma jej chyba w całości na YT, ale polecam się zainteresować i ogarnąć sobie innymi kanałami
Tymczasem ja nabyłem bardzo fajną składaneczkę. Matowy teksturowany gatefold, bananowy "limitowany" nakład. Szczególnie cieszę się na druga płytę.
Ja widzę solid triangle i dużo mongolskiego heavy metalu,
bo te obrazki z Grace to chyba skrypt forum powielił albo both. Swoją drogą early press DSOTM na mongolskim labelu też byłoby interesujące, a nawet bardziej
Ja widzę solid triangle i dużo mongolskiego heavy metalu,
bo te obrazki z Grace to chyba skrypt forum powielił albo both. Swoją drogą early press DSOTM na mongolskim labelu też byłoby interesujące, a nawet bardziej
Nie wiem jak mongolskie bo nie posiadam, ale te Harvest/Odeon japońskie brzmi jasno, ponoć bliskie to oryginałowi UK, znaaaacznie lepsze jest z Capitolu master W. Traugott'a- Capitol to chyba jedyna wytwórnia która się nie spedaliła w latach '70
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo