O to toPhantomLord pisze: ↑10 lis 2017, 18:04Tak jest... Znam temat. Dodatkowy bonus takiego DACa to VU meter
(mały, ale zawsze mile widziany).

O to toPhantomLord pisze: ↑10 lis 2017, 18:04Tak jest... Znam temat. Dodatkowy bonus takiego DACa to VU meter
(mały, ale zawsze mile widziany).
Może to -> https://www.olx.pl/oferta/legendarny-de ... 329cea2baf
Jest od dawna. Nawet byłem uzytkownikiem jakiś czas bo był tam program ktory mnie interesowal niedostępny na fm.metallsnow pisze: ↑14 lis 2017, 16:53
BTW:
Ktoś wie czy i kiedy w Polsce ma wejść cyfrowe radio i czy będzie to koniec poczciwej radiofonii FM?
Pytam się w obawie o to, że wydam trochę kasy na tuner, a potem zostanie mi bezwartościowy mebel. Gdyby się miało okazać że analog znika za rok, dwa, to szkoda byłoby zmieniać pionka na coś lepszego z epoki.Myszor pisze: ↑14 lis 2017, 17:15Jest od dawna. Nawet byłem uzytkownikiem jakiś czas bo był tam program ktory mnie interesowal niedostępny na fm.metallsnow pisze: ↑14 lis 2017, 16:53
BTW:
Ktoś wie czy i kiedy w Polsce ma wejść cyfrowe radio i czy będzie to koniec poczciwej radiofonii FM?
Zrezygnowalem bo jakość dzwięku jest slaba (bitrate jest rożny ale był i 96kbs czyli gorzej niż mp3),
Końca radiofonii fm szybko nie będzie ze względu na gorszy zasięg cyfry oraz fakt że nikt w aucie nie ma radia cyfrowego.
Generalnie radio cyfrowe się nie przyjęło w Polsce. Jego rolę spelnia internetowe radio. Np. apka Tunein daje ci tysiące stacji.
Słuchałem nawet radia Szanson gdzieś spod Władywostoku bodaj.
Także ten....not recommended.