JVC XL-Z555
2 x PCM56P – SM5807EP – YM3613B
OPTIMA-4S
ale coś chyba ci się rączki trzęsły jak zdjęcia robiłeś

Nie narzekaj, mój pierwszy gramofon jak kupowałem to Pan Paczka zostawił "u sąsiadki z dołu", bo mnie w domu nie było. A takie plany miałem... otworzyć przy nim, obejrzeć, protokoły pisać... a przywitała mnie karteczka w skrzynce z napisem: "paczkę zostawiłem u sąsiadki z dołu"arturxyz pisze: ↑19 paź 2017, 21:24...prosto po pracy do teściowej -bo ona odbierała- patrzę a tu moja przesyłka oklejana nalepkami OSTROŻNIE SZKŁO leży na podłodze w korytarzu na boku w pionie - od razu czarny scenariusz przed oczyma![]()
![]()
.....ale działa.........
.........i teściowa bezpieczna....![]()
....no i rączki drżały....![]()
To już wiem kto, oprócz mnie, miał na niego chrapkęarturxyz pisze: ↑19 paź 2017, 21:24...prosto po pracy do teściowej -bo ona odbierała- patrzę a tu moja przesyłka oklejana nalepkami OSTROŻNIE SZKŁO leży na podłodze w korytarzu na boku w pionie - od razu czarny scenariusz przed oczyma![]()
![]()
.....ale działa.........
.........i teściowa bezpieczna....![]()
....no i rączki drżały....![]()
Też fajny...arturxyz pisze: ↑20 paź 2017, 19:38...to przez ciebie przepłaciłem jakieś 30 zeta???![]()
![]()
![]()
...dziś zabrałem się za przerabianie drewnianych boczków....będą dłuższe+podpórka tak aby gramofon się na nim zmieścił ....![]()
...w sumie to miałem chrapkę na tego: http://allegro.pl/cd-onkyo-integra-dx-6 ... 76471.html gdyby tak 300 stówy taniej.....![]()
troche czasu minęło ale już jest po faceliftingu ,spa i w pełni sprawny
amrowek to akurat dąb