Potrzeba matką sklerotyków i nie mając gdzie odłożyć okładki z Jarreta, pokręciłem się po pokoju jak g.. w przeręblu i olśnienie. .. Gdzie to Q jest? Przecież mam dehumanizator okładek od Artac

Hm Klips/CLIP do ekspozycji okładki LP/SP, 2LP itd.
- Pomysł i autorstwo projektu - Pawelec@ zaczerpnięty z takiegoż klipsa, który wykonał sobie Pawelec@ i był uprzejmy podziałkować się wymiarami.
- Wykonanie i test wymiarowania zacisku, Trafalgar@ - Artur wykonał oba moje egzemplarze bardzo starannie i poprawnie.
Strasznie mi się spodobała idea tego zacisku/klipsa na LP, którą podpatrzyłem na ogólnie dostępnych fotografiach z pracowni Pawelca. Poprosiłem Arta o wykonanie takiego CLIP dla mnie pod "dwa domy".
Oto i jest:
- bardzo estetyczny
- przy wytworzeniu materiał jest zabezpieczony obustronną folią, co daje gwarancję nieporysowania i bezp. montażu
- dwie dziurki moje projektu - okrągłe, pod śrubę krzyżykową

- dyletacja zacisku mierzona pod poprawną stabilizację płyty pojedynczej, samej okładki z insertem oraz okładki 2LP (choś na zdjęciu dałem ABB z obydwoma płytami w coverze i też siedzi jak moja sąsiadka za stręczycielstwo).
Tak wygląda:
(mam dwa - drugi jeszcze nie zamontowany, bo się zastanawiam czy dać obok czy na ścianę przeciwną - raczej tak, bo przy okazji to rodzaj panelu akustycznego, hehe).
No i proszę można? Można!