I finito
Winyle w Biedronce i w Lidlu
- StarRock
Re: Winyle w Biedronce i w Lidlu
- "Zwracany towar jest w oryginalnym i nieuszkodzonym opakowaniu fabrycznym" -
I finito
I finito
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Czytasz wybiórczo
"Klienci mogą dokonać zwrotu pełnowartościowych towarów zakupionych w sklepach Biedronka na terenie całego kraju w wybranym przez siebie sklepie za wyjątkiem następujących artykułów:
....
Gry komputerowe, oprogramowanie komputerowe i płyty
..."
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
To były nowe winyle w Biedrze?
No kurde nikt mi nie powiedział!
Się kapnąłem dopiero jak przeczytałem, że wszyscy oddają teraz po przesłuchaniu.
A BTW, te co są u nas na giełdzie forumowej, to nie chcieli przyjąć. Czy jak?
Sie porobiło w tej Biedronce kurde. Dziadostwo jak w Żabce z tymi puszkami co ich przyjmować nie chcą, że niby otwarte. No ale jak sprawdzić czy piwo dobre bez otwierania? Świat schodzi na psy. Nieodmiennie.
Się kapnąłem dopiero jak przeczytałem, że wszyscy oddają teraz po przesłuchaniu.
A BTW, te co są u nas na giełdzie forumowej, to nie chcieli przyjąć. Czy jak?
Sie porobiło w tej Biedronce kurde. Dziadostwo jak w Żabce z tymi puszkami co ich przyjmować nie chcą, że niby otwarte. No ale jak sprawdzić czy piwo dobre bez otwierania? Świat schodzi na psy. Nieodmiennie.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
- PhantomLord
- Gramofon: Kenwood KP-990
Moje MoP było umyte i po umyciu grało tak samo badziewie, do tego był lekki kapelusz, więc oddawałem jako towar wadliwy.
Co więcej przy kasie pani kierownik wzięła ode mnie płytę, po czym ją upuściła na posadzkę (w opakowaniu i raczej przypadkiem), tak więc nie było już opcji, że będzie robiła jakieś problemy ze zwrotem
.
Inna sprawa, że nie zgadzam się z tym, że zwrot winyla kupionego przez internet tylko w "fabrycznym opakowaniu", tj. w folii termokurczliwej. Taką klauzulę, podobną do biedronkowej, wprowadziło kilku sprzedawców, niemniej nie zgadza się to z prawem, gdyż klient przy zakupie przez internet musi mieć możliwość sprawdzenia produktu, a nie jest w stanie tego zrobić przez folię.
Wiem, że to szemrany temat, bo co sprzedający ma zrobić z taką płytą, ale cóż jakby to już nie jest nasz problem.
Co więcej przy kasie pani kierownik wzięła ode mnie płytę, po czym ją upuściła na posadzkę (w opakowaniu i raczej przypadkiem), tak więc nie było już opcji, że będzie robiła jakieś problemy ze zwrotem
Inna sprawa, że nie zgadzam się z tym, że zwrot winyla kupionego przez internet tylko w "fabrycznym opakowaniu", tj. w folii termokurczliwej. Taką klauzulę, podobną do biedronkowej, wprowadziło kilku sprzedawców, niemniej nie zgadza się to z prawem, gdyż klient przy zakupie przez internet musi mieć możliwość sprawdzenia produktu, a nie jest w stanie tego zrobić przez folię.
Wiem, że to szemrany temat, bo co sprzedający ma zrobić z taką płytą, ale cóż jakby to już nie jest nasz problem.
- arturxyz
- Gramofon: JVC QL-A7 ps-x60
...a to moje zakupy...
BON JOVI na pewno do czyszczenia...
jeszcze nie przesłuchane
BON JOVI na pewno do czyszczenia...
jeszcze nie przesłuchane
JVC QL-A7
SONY PS-X60
JVC XL-Z 555
ONKYO INTEGRA A-8780
JAMO S 606
SONY PS-X60
JVC XL-Z 555
ONKYO INTEGRA A-8780
JAMO S 606
- arturxyz
- Gramofon: JVC QL-A7 ps-x60
...po co kupować w biedronce skoro można nowe wydanie i naprawdę piękne tu ... https://www.metallica.com/store/featuredPhantomLord pisze: ↑28 wrz 2017, 19:31Moje MoP było umyte i po umyciu grało tak samo badziewie, do tego był lekki kapelusz, więc oddawałem jako towar wadliwy....
do wyboru i koloru....
JVC QL-A7
SONY PS-X60
JVC XL-Z 555
ONKYO INTEGRA A-8780
JAMO S 606
SONY PS-X60
JVC XL-Z 555
ONKYO INTEGRA A-8780
JAMO S 606
- folgel
- Gramofon: Telefunken TS 950
No pewnie dlatego, że kosztuje 50% mniej. Ja kupiłem ze względu na stare czasy, żeby puścić dzieciom, no i ładnie wygląda na półce.arturxyz pisze: ↑28 wrz 2017, 19:49...po co kupować w biedronce skoro można nowe wydanie i naprawdę piękne tu ... https://www.metallica.com/store/featured
do wyboru i koloru....
50 zł OK ale stówy bym nie dał.
- PhantomLord
- Gramofon: Kenwood KP-990
Po pierwsze to pre-order, po drugie kilka razy drożej, po trzecie skoro parę lat temu Metallica wypuściła swój własny album pod własną wytwórnią brzmiący tak słabo to dlaczego miałbym im ufać z droższym remasterem?arturxyz pisze: ↑28 wrz 2017, 19:49...po co kupować w biedronce skoro można nowe wydanie i naprawdę piękne tu ... https://www.metallica.com/store/featuredPhantomLord pisze: ↑28 wrz 2017, 19:31Moje MoP było umyte i po umyciu grało tak samo badziewie, do tego był lekki kapelusz, więc oddawałem jako towar wadliwy....
do wyboru i koloru....
Oczywiście znałem opinie odnośnie tego wydania, ale postanowiłem zaryzykować nie spodziewając się aż takiego słabego dźwięku.
Po któreś tam, nie zależy mi na tym albumie aż tak bardzo, a poza tym tak jak folgel napisał 5 dych bym dał, więcej nie bardzo bo mam inne, ważniejsze dla mnie, albumy w kolejce
Inna sprawa, że jeszcze miesiąc-dwa temu to wydanie stało sobie dumnie na półce w Saturnach i innych Empikach za wcale większe kwoty i wcale nie brzmiące przez to lepiej.
- pan_winyl
- Gramofon: Elac Miracord 750MII
Nie kumam- jak na pewno? To są jakieś płyty z biedronki które odpalasz bez mycia? Przeca to naeletryzowane okrutnie
Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
- Myszor
No i pięknie ! Dobrze że oddałem do biedry bo jest na co czekać.arturxyz pisze: ↑28 wrz 2017, 19:49...po co kupować w biedronce skoro można nowe wydanie i naprawdę piękne tu ... https://www.metallica.com/store/featuredPhantomLord pisze: ↑28 wrz 2017, 19:31Moje MoP było umyte i po umyciu grało tak samo badziewie, do tego był lekki kapelusz, więc oddawałem jako towar wadliwy....
do wyboru i koloru....
- klin
- Gramofon: Thorens 125 MK II
- Myszor
Dlatego zrobili remaster. I proszę to nie obrażać metaliczki.