Witam,
szukam niedrogiego ale solidnego serwisu w Warszawie w celu wymiany okablowania w ramieniu. Trzeszczał lewy kanał i serwis którego nazwy nie będę wymieniał, zdiagnozował okablowanie. Wcześniej wymieniłem wkładkę, kable do wzmacniacza i wzmacniacz. Diagnoza moim zdaniem słuszna. Niestety serwisk skasował pieniądze, porysował pokrywę i aktualnie trzeszczą dwa kanały jeszcze bardziej.
Boję się oddać w ramach reklamacji gdyż mogę już nie odzyskać sprzętu o który bardzo dbałem lub odzyskam w stanie agonalnym.
Czy ktoś w Warszawie jest w stanie pomóc?
pozdrawiam
Jerzy
Wymiana kabli Warszawa
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Wymiana kabli Warszawa
Dlaczego nie chcesz ostrzec innych przed partaczami? Boisz się?LV-426 pisze: Trzeszczał lewy kanał i serwis którego nazwy nie będę wymieniał, zdiagnozował okablowanie. Wcześniej wymieniłem wkładkę, kable do wzmacniacza i wzmacniacz. Diagnoza moim zdaniem słuszna. Niestety serwisk skasował pieniądze, porysował pokrywę i aktualnie trzeszczą dwa kanały jeszcze bardziej.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
NIe, nie boję się. Tym bardziej, że czekając na odbiór gramofonu (szukanie zgubionego headshell'a, jakieś narady na górze, polerowanie pokrywy przez jednego z pracowników w mojej obecności) przy mnie co najmniej dwie 3 osoby przyszły narzekając na przedłużający się serwis. Po naprawie jednego sprzętu (nie do końca naprawili) dałem się zwieść i zaniosłem po czasie gramofon. Do firmy IVITER nie zaniosę nawet śrubokrętu do ostrzenia.
pozdrawiam
ps. poradziłem sobie, ryzykując, we własnym zakresie. Firmie nie chciało się nawet dać kolorowych przewodów jak pan bóg przykazał tylko wszystkie kable takie same. Teraz będę się musiał domyślać przy zmianie wkładki.
pozdrawiam
ps. poradziłem sobie, ryzykując, we własnym zakresie. Firmie nie chciało się nawet dać kolorowych przewodów jak pan bóg przykazał tylko wszystkie kable takie same. Teraz będę się musiał domyślać przy zmianie wkładki.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
No w końcu! Dzięki za informację

Co do przewodów to możesz kupić nowe i sobie wymienić. Albo cały headshell nowy z kabelkami w komplecie

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Dzięki za sugestie. Na razie poprawiłem te które były - aby mieć pewność, ze wszystko będzie działało ale zapewne w któryś zimowy wieczór zabiorę się i wymienię na kolorowe.