ATN13EaX to wyższy model igły do AT-13, tak więc tak jak napisał Sindsoron, jak już inwestować to lepiej w nią

Nie. JICO ma też dość spory zasób oryginalnych igieł, co zaznaczają w swojej ofercie (np. podając jako producenta AT, Shure czy Ortofon, zamiast siebie).Sindsoron pisze:z tego co się orientuję to ta z JICO to jest zamiennik ich produkcji.
Nie zawszeSindsoron pisze:Na oryginalnej zawsze było logo Audio Technici.
Jak weźmiesz pod uwagę, że nie są to nieoryginalne zamienniki to sprawa staje się jasna, dlaczego ATN13EaV/X jest droższy od ATN13.Sindsoron pisze: Plus ciekawi mnie czemu standardowy zamiennik do AT-13 od JICO kosztuje nie całe 60$ a inny 100$ :O
Obecnie nie jestem pewien czy to co napisałem jest faktycznie zgodne z prawdąWojtek pisze:Nie. JICO ma też dość spory zasób oryginalnych igieł, co zaznaczają w swojej ofercie (np. podając jako producenta AT, Shure czy Ortofon, zamiast siebie).
Jeśli masz kartę kredytową (bądź płatniczą z kodem) to nie musisz zakładać. W przeciwnym wypadku - raczej takTyrystor pisze:Aha, konta PayPal nie mam, ale mógłbym założyć, gdyby było to absolutnie niezbędne.
Porządny zestaw testowyTyrystor pisze:Nową igłę odsłuchiwałem na fragmentach II Zeppów (kanadyjskie - Plant drze się aż miło), Look at Yourself, Time (ELO...), A Trick of the Tail, Close to the Edge, Rainbow Rising...
Jeśli coś ma logo AT to raczej nie jest to podróbakielek pisze:Pytanie mam takie:czy to na 100% oryginał od AT?
Mniej-więcej tak.kielek pisze:Druga sprawa to-przeglądając ebay natknąłem się na wiele zamienników i czy te wszystkie zamienniki to poziom mniej więcej zamiennika od Wamata?