Właśnie doszedło. Brzmieniowo to połączenie elektrycznego Dylana i post-Cale'owych Velvetów z czymś co mogłoby brzmieć jak Sonic Youth z połowy lat 80. gdyby nagrywali bardziej "tradycyjne" kawałki
Dream Syndicate - The Days of Wine and Roses (1st US, 1982)
Udało się!!! Po dobrych trzech latach polowania kupiłem w końcu nowy, zafoliowany album Camane prosto z Portugalii na Discogs. Album nosi nazwę "Do Amor E Dos Dias".
Wspaniały artysta.
Załączniki
Do-Amor-e-Dos-Dias.jpg (26.45 KiB) Przejrzano 890 razy
Ostatnio zmieniony 28 sie 2017, 16:29 przez zelazny, łącznie zmieniany 1 raz.
dziewica/sealed, swoją drogą nadmienię że Columbia (i nie tylko) do wczesnych lat 60'tych nie foliowała okładki tylko samą płytę- grubość okładki, jakość laminatu pozwała na to. Dziwne że Miles się taki trafił, ale pewni robili wyjątek dla jazzu
Załączniki
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Kurde weź nie mów, co do tych płyt jego wielko-big-bandowych to mi właśnie ktoś podpierdolił przed chwilą na aukcji Miles Ahead sealed , tzn sam skrewiłem trzeba było dać więcej
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo