reedycje Led Zeppelin
- blispx
reedycje Led Zeppelin
Jak w temacie, szybkie pytanko , które reedycje Led Zeppelin polecacie prócz Classic Records bo drogie i lepiej już chyba polować na oryginalną Plum-kę, nowych remasterów firmowanych przez J. Page bo to samo mogę mieć z CD, wydań z US master G. Pireous'a bo te akurat posiadam ??
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: reedycje Led Zeppelin
Tłoczenia Porky/Pecko można jak najbardziej polecić. Mam IV i III w takim wydaniu.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- blispx
Dzięki, Wojtek
Zacznę chyba od zakupienia Houses UK będzie łatwiej z porównaniem US GP do oryginalnej. Łatwo UK nie będzie miał to na bank
Mam jeszcze dylemat czy nie kupić 1st US Sterling ten album ale już z cenami zaczyna się robić niewesoło
edit
UK to też Sterling to już nie mam dylematu
Porky/Pecko w przypadku tego albumu to 1st press więc raczej mało prawdopodobne że to wyhaczę w lepszym stanie więc pozostaje RL
Zacznę chyba od zakupienia Houses UK będzie łatwiej z porównaniem US GP do oryginalnej. Łatwo UK nie będzie miał to na bank
Mam jeszcze dylemat czy nie kupić 1st US Sterling ten album ale już z cenami zaczyna się robić niewesoło
edit
UK to też Sterling to już nie mam dylematu

DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
Przymierzam się do kupna Zeppeliady I,II i III .Warto kupic reedycje Atlantica czy raczej szukać tych z epoki?
- spoon
- Gramofon: Thorens TD-160
W sumie mam te reedycje i brzmią całkiem nieźle. Może nie jest to poziom MFSL czy AP, ale biorąc pod uwagę ich cenę to uważam, że warto.
KEF R300 + Hegel H160 + Gold Note PH-10 + Thorens TD 160 (Nagaoka MP-110)