Przechowywanie płyt 7”
- Bart Funk
Przechowywanie płyt 7”
Witam.
Na wstępie chciałbym poinformować, że to mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość jeśli źle szukałem, że nie znalazłem takiego tematu.
Ciekaw jestem jak przechowujecie single/EP 7 calowe?
Znalazłem na Amazonie takie oto pudełko:
ALE cena 16 dolarów to jakieś przegięcie
Na wstępie chciałbym poinformować, że to mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość jeśli źle szukałem, że nie znalazłem takiego tematu.
Ciekaw jestem jak przechowujecie single/EP 7 calowe?
Znalazłem na Amazonie takie oto pudełko:
ALE cena 16 dolarów to jakieś przegięcie
- blispx
Re: Przechowywanie płyt 7”
Pudło ze sklepu jakieś, nawet mi się nie chce tego myć bo i tak koszulek nie mam na ten wymiar
DDX-1000, 2xRMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- Bart Funk
Rozglądam się rozglądam za różnymi pudłami, ale żeby było tak ładnie 20x20 to nie widzę na razie
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Też byłbym zainteresowany jakimś pudłem na single
Ogółem mało kto tutaj zbiera małe single stąd może nie być zbyt dużego odzewu
Ogółem mało kto tutaj zbiera małe single stąd może nie być zbyt dużego odzewu
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=6&t=6268
- blispx
Poszukajcie w jakimś Obi czymś tego pokroju pojemnika 7/7cali czyli 20/20, długość dowolna, najlepiej zamykane coby się kurz nie zbierał . Kiedyś widziałem fajne bodajże firmy Curver czy jakoś. Także muszę swoje pudła zamienić na plastikowe zamykane, bo jestem ciągle na walizkach i nie mam czasu ani chęci w zabawy z regałami, z resztą ekspozycji dla nikogo tu nie robię
DDX-1000, 2xRMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- tojestcok
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
I tak się obnosisz z tym badziewiem, bo zdaje ci się, że wszyscy się rzucą na skrzynkę do przechowywania pasty do butów? Wygląda beznadziejnie, cena doprawdy z dupy. Kupiłeś jakieś pudełko narzędziowe i chcesz je opierdolic na forum? Masz nas za idiotów?
Daj to jeszcze do działu DIY i wielkie Wzmacniacze mocy małych płyt.
- tojestcok
Witać, że nie masz pojęcia co piszesz, obnażając tylko brak znajomości tematu przechowywania siódemek. Już pomijam poziom Twojej wypowiedzi. Ale nic, i tacy 'znawcy' muszą istnieć dla równowagi Miłego dnia!darkman pisze:I tak się obnosisz z tym badziewiem, bo zdaje ci się, że wszyscy się rzucą na skrzynkę do przechowywania pasty do butów? Wygląda beznadziejnie, cena doprawdy z dupy. Kupiłeś jakieś pudełko narzędziowe i chcesz je opierdolic na forum? Masz nas za idiotów?
Daj to jeszcze do działu DIY i wielkie Wzmacniacze mocy małych płyt.
- dale
- Gramofon: Daniel, JW 1200
Faktycznie - Darek - zostałeś rozpracowany. Nie masz pojęcia o przechowywaniu i utrzymaniu płyt w dobrej jakości . A już na pewno o przesyłaniu.
I jak Ty to przeżyjesz... ?
I jak Ty to przeżyjesz... ?
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Poziom jest dostosowany do twojego zachowania polegającego na monotonnym powielaniu ogłoszenia o sprzedaży.
Oczywiście przechowywanie 7-mek w pudełku pucybuta może mieć w przyrodzie swoich fanów. Nie sądzę jednak byś znalazł akurat tutaj odpowiedni target.
Właśnie zachwiałeś równowagą dobrego smaku, nachalnie prezentując swój towar. Wątek giełdowy w zupełności po temu wystarcza. Nie ma potrzeby uprawiać kryptoreklamy i mnożyć jednorodnych wypowiedzi w kilku tematach.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
tojestcok:
Faktycznie, lepsze wrażenie byś zostawił gdybyś opisał tutaj swoje DIY (o ile to jest jakiś własny projekt), a nie kierował bezpośrednio do ogłoszenia.
Faktycznie, lepsze wrażenie byś zostawił gdybyś opisał tutaj swoje DIY (o ile to jest jakiś własny projekt), a nie kierował bezpośrednio do ogłoszenia.
- tojestcok
Musicie wybaczyć. Do tej pory tylko przeglądałem forum, bez udzielania się więc nie znam wszystkim zasad tu panujących. Wydawało mi się zwyczajnie, że skoro utworzyłem post ze swoim projektem (pudełkiem na pastę do butów), a ktoś powiedzmy szuka takich skrzynek w innym wątku, można wrzucić tam także odnośnik. Następnym razem się poprawięWojtek pisze:tojestcok:
-
Witam
Co myslicie o takim przechowywaniu plyt 7 ?
Plyta w osobnej kopercie a potem osobno do folii.
Dzieki
Co myslicie o takim przechowywaniu plyt 7 ?
Plyta w osobnej kopercie a potem osobno do folii.
Dzieki
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Ja robię tak samo, ale temat dotyczy nieco innego aspektu
-