Winyle w Biedronce i w Lidlu
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
-
- Gramofon: Technics SL Q2
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Re: Winyle w Biedronce i w Lidlu
A oreosmif tak se.
Nie wiedzialem że Norah byla. Muszę pojechać do innej biedry w tyg jeszcze.
Nie wiedzialem że Norah byla. Muszę pojechać do innej biedry w tyg jeszcze.
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Byś tak nie szastał kasą w dyskontach na płyty z gównolitu, to byś se dawno porządny wzmak kupił zamiast tego Hebla czy jak mu tam, jeżem wogle z domu nie wychodził i se słucham szelestów jak szeleszczą na kupce, a na paliwo też przewalasz pewnie beznzyniak V8 i żre jak gupi, co nie, a piechotą nie łaska dla zdrowotności przecież deko?
a jeszcze mam drugą wiadomość z tych dwóch co obie są złe, kolega mi przysłał tajną informację przez poufne, że ta nowa mini nuda stoi o klasę wyżej niż husaria..choć tej nowej nikt jeszcze nie słyszał, ale wirtualnie już zapierdala lepiej i na całe majty i to się nazywa wprowadzenie produktu na rynek jak nie wiem co, a nie tam gonienie za biedronkami po mieście historycznym mać. i o to chodzi! główkować cza od czasu do czasu.
a jeszcze mam drugą wiadomość z tych dwóch co obie są złe, kolega mi przysłał tajną informację przez poufne, że ta nowa mini nuda stoi o klasę wyżej niż husaria..choć tej nowej nikt jeszcze nie słyszał, ale wirtualnie już zapierdala lepiej i na całe majty i to się nazywa wprowadzenie produktu na rynek jak nie wiem co, a nie tam gonienie za biedronkami po mieście historycznym mać. i o to chodzi! główkować cza od czasu do czasu.
- darasXL
- Gramofon: Technics SL-1500
Darasku, to teraz po polskiemu prosimydarkman pisze:Byś tak nie szastał kasą w dyskontach na płyty z gównolitu, to byś se dawno porządny wzmak kupił zamiast tego Hebla czy jak mu tam, jeżem wogle z domu nie wychodził i se słucham szelestów jak szeleszczą na kupce, a na paliwo też przewalasz pewnie beznzyniak V8 i żre jak gupi, co nie, a piechotą nie łaska dla zdrowotności przecież deko?

Technics SL 1500/Shure M95ED;AT-120E/Musical Fidelity V90-LPS/Marantz PM7000/Sony TA F550ES/Sony CDP 997/Dynaudio Audience 42
- Obywatel
- Gramofon: Technics SL-1610MKII
I może lepiej już jutro, jak procenty wywietrzeją

Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII
Jest: Technics SL-1610 MKII
-
Aerosmisy grają nie tyle fatalnie co koszmarnie.Jakby ktoś dynamikę ukradł no i płyta brudna jak cholera.
- Myszor
No pisałem. Dziś bezproblemowo dokupiłem Dianę i mleczarzy.andre pisze:Aerosmisy grają nie tyle fatalnie co koszmarnie.Jakby ktoś dynamikę ukradł no i płyta brudna jak cholera.
I dodatkowo matę wygłuszającą do pralki w ramach dalszej pracy nad akustyką pomieszczeń

-
Co powiesz o Lady Pank? Przyzwoicie gra?jaachu pisze:W pierwszej żonka kupiła mi Lady Pank.
- blispx
A jaki metraż że się z tą akustyką tak męczysz?Myszor pisze: I dodatkowo matę wygłuszającą do pralki w ramach dalszej pracy nad akustyką pomieszczeń
aaa nie załapałem Oki chcesz wygłuszać, daj spokój tego cholerstwa się nie da wygłuszyć
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- jaachu
Bardzo pozytywnie się zaskoczyłem, byłem pewny że będzie gorzej, a jest naprawdę dobrze. Mogę zdecydowanie polecić. Najwyżej jak stwierdzisz że to nie jest to, to odsprzedaż.anoj pisze:Co powiesz o Lady Pank? Przyzwoicie gra?jaachu pisze:W pierwszej żonka kupiła mi Lady Pank.
- jaachu
I tak lepiej grają niż ostatnio GNR z biedry.andre pisze:Aerosmisy grają nie tyle fatalnie co koszmarnie.Jakby ktoś dynamikę ukradł no i płyta brudna jak cholera.
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
nie przesadzaj,nie jest tak koszmarnieandre pisze:Aerosmisy grają nie tyle fatalnie co koszmarnie.Jakby ktoś dynamikę ukradł no i płyta brudna jak cholera.

-
Geffen Records .Jedyna płyta przy której musiałem dać bas i sopran na 3/4 na wzmacniaczu a ja w ogóle nie używam regulatorów barwy..Nagrana jak w garażu na jamniku.trafalgar pisze:nie przesadzaj,nie jest tak koszmarnieandre pisze:Aerosmisy grają nie tyle fatalnie co koszmarnie.Jakby ktoś dynamikę ukradł no i płyta brudna jak cholera.,a może masz inne wydanie
?
- Myszor
Metraż spory na dwóch piętrach więc odbić co niemiara. Poza tym jestem maniakiem hałasu.blispx pisze:A jaki metraż że się z tą akustyką tak męczysz?Myszor pisze: I dodatkowo matę wygłuszającą do pralki w ramach dalszej pracy nad akustyką pomieszczeń
aaa nie załapałem Oki chcesz wygłuszać, daj spokój tego cholerstwa się nie da wygłuszyć
Ta mata z biedry jest super. 50% mniej szumu i dudnienia zero. Tak się sklada że pralnia jest przez ścianę z salonem więc zbawienne. Polecam.