dale pisze: W związku z powyższym, jako że Obaj nie jesteście w stanie skorzystać z pełni posiadanego zaplecza sprzętowego , żeby dobre gramofony się nie marnowały, u Szanownych Państwa, chętnie je odkupię - z sympatii - po zawyżonej cenie, niech stracę, proponuję po "krzynce" zachwalanego tutaj złocistego trunku Nawet przyjadę osobiście odebrać
To jak tam Panowie ze słuchem ?
U mnie OK ze słuchem Niestety moje gramofony nie na sprzedaż ale mam na sprzedaż nieco płyt NIE Z BIEDRONKI I NIE Z LIDLA a to link viewtopic.php?f=58&t=9868
Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
Zamówiłem u Żony, może jeszcze zdąży przed miszczami allegro kupić dwie płyty z muzyką dziecięcą (Disney i Frozen) - Mała jest wielką fanką tych filmów - niech się wprawia w jedynym słusznym nośniku
Ja kupiłem 'Birth Of The Cool' - Miles Davis oraz 'The Best Of' - Louis Armstrong . Zastanawiałem się jeszcze nad Sinatrą ale odpuściłem, może kiedyś rzucą na sklep 'Come Fly with Me' to wtedy wezmę.
-------
- Audio Technica AT-LP120 (mod.) + Schiit Mani + Shure M447(N55e Jico) + AT440MLb
- Marantz CD 6006
- Rotel RA 930AX (tuning)
- Tonsil Space '94 (Wilk-Audio-Projekt mod.)
Miałeś może już okazję ją pooglądać i przesłuchać? Pytam ponieważ też ją kupiłem ale wygląda trochę dziwnie. Zarówno na jednej jak i drugiej stronie są takie odbarwienia, coś ala zacieki.
Scheu Premier mkII -> Ikeda IT-407 (Scheu Classic mkII) -> Transfiguration Axia (Lyra Kleos) -> ASR Basis Exclusive -> ASR Emitter II -> Klipsch Forte IV
Moje Dire Straits i Norah Jones też w porządku. Umyte, suszą się właśnie. W międzyczasie szarpnąłem się jeszcze na Blondie, Aerosmith już wyprzedany...