UWAGA PONIŻEJ ZDJĘCIA NIE ROZPAKOWANEJ PACZKI, MOJA ŻONA ODEBRAŁA PACZKĘ OD DORĘCZYCIELA I DOZNAŁA SZOKU

dopisałem tego gościa do listy i jeszcze kilku innych...JacK pisze:Niezły syf... mamy taki specjalny wątek o nieuczciwych allegrowiczach. Ten gość zdecydowanie tam się nadaje.
Co ty w gazety? Jeszcze mialby koszta. Lepiej w reklamy bo daja do domu za darmoBA'AL pisze:No to ja napisze KURWA,JA PIERDOLE!!!!Szkoda ze kolo nie owinal tych plyt w gazete,bylo by taniej.
Ja kupiłem płytę LP przez internet w "specjalistycznym" komisie płyt winylowych zapakowaną "profesjonalnie" w gazety i włożoną w kopertę bąbelkowąBA'AL pisze:Szkoda ze kolo nie owinal tych plyt w gazete,bylo by taniej.
Zapewne chodziło o gazety internetoweDarek pisze:Co ty w gazety? Jeszcze mialby koszta. Lepiej w reklamy bo daja do domu za darmoBA'AL pisze:No to ja napisze KURWA,JA PIERDOLE!!!!Szkoda ze kolo nie owinal tych plyt w gazete,bylo by taniej.
Niekoniecznie OK, bo miałem sytuacje że jakaś kolorowa gazeta w którą zawinięta była płyta pomazała mi farbą drukarską okładkę.Wojtek pisze:Nie no chłopaki, gazeta zamiast papieru pakowniczego do opatulenia okładek z płytami jest OK...