PS. uważaj z macaniem silnika pod napięciem, bo te silniki są na 230V i jak Cię złapie to może być słabo...
Widziałem, przekopałem chyba większą cześć forum po kontem Thorensów.Pawelec pisze:Tak gwoli przypomnienia dla urozmaicenia i inspiracji sprzed dwóch lat:
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=11 ... 60#p101789
Dzięki Pawelec. Podpórkę zrobiłem hybrydę - obciąłem rozwaloną część oryginalnej podpórki i zamontowałem Technicsową.Pawelec pisze:No pięknie sobie kolega radzi. Może uda mi się znaleźć podpórkę pod ramię od tego modelu. Dam znać.
Na próbę przykleiłem miekkie stopki meblowe grubości ok 4 mm ale to nic nie dało. Spróbuję poszukać jakiegoś kompromisu.Pawelec pisze:Kolce ogą być między plintą a podsrawą. Podstawa powinna mieć miękkie gumowe stopki. Ja stosowałem niskie miękkie 20 mm stopki do audio.
Dzięki za znalezisko, ale ani moje ani Twoje nie będzie orginałem. Może jeszcze będziesz miał okazję składać mk1.Pawelec pisze:Podpórkę znalazłem ale jest ona od TP 16 MK I, które było wykonane z grubszej rurki. Ale jak jesteś zainteresowany to mogę mieć mały wkad do Twojego projektu.