No dobre pudło z twardej tektury to podstawa. Mi kiedyś gramofon przyszedł w takim rozlazłym pudle, co z tego że napierdolone było po brzegi styropianu i jakiś pogiętych gazet, jak to wszystko latało w środku. Miałem wielkiego fuksa że przyszło w 1 kawałku
Swoją drogą to takie pudła to nieźle wagę zwiększają
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Nom UPS wydaje się wpożo, tylko że u brokera mam taniej DHL to jakoś go zawsze dyskryminuję. Ostatnie przygody w DHL z punktualnością kurierów i oddawanie przesyłek komu popadnie skłaniają mnie właśnie do zmiany
A nie ta sama cena to kurde nie mam pytań wybieram UPS
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Ech, nie mam szczęścia do tych X4. To już drugi, który okazuje się być porażką.
Podłączyłem, gra.
Ale brak smaru w windzie, o czym wspominałem, a teraz jeszcze coś.
Otóż gdy użyje się przycisku reject lub płyta dojdzie do końca, ramię owszem powróci, ale silnik się nie wyłącza i gramofon kręci póki się go nie wyłączy.
Natomiast gdy manualnie podniosę ramię i ułożę na stopce, silnik wyłącza się sam prawidłowo.
O co tu chodzi
P.S. sprzedawczyni się nie odzywa, pracuje na negatyw.
Staram się wybitnie Choć okoliczności nie sprzyjają... Przyznasz, że powyższe plus fuckup z pokrywą odbiegają od "w pełni sprawny, w bardzo dobrym stanie"